Omg tak Lacho. A hele, když se ti nelíbí tak nic neřikej, jo? Btw, mam přiměřeně takový vlasy jako má Šmajda.. A dyž už tak zpívat, jop? a dávej bacha na překlepy. Prostě je to můj názor a né tvuj já ti taky nenadávam za to, že fandíš Lachovi >.< |
Ježisi Marja! Jedna Miroslav Šmajda? Ten co má větší vlasy než má máma? XD U nás doma bysme mu dali nejradi mínus jeden hlas. Neví ani pořádně spívat... Nechápu, jak může mít chlap takové vlasy... Já řeknu své oblíbence: =) 1. Monika Bagárová 2. Denis Lacho 3. Jan Bendig To jsou ti, co podle mě umí spívat, samozřejmě umí i ostatní... BTW> Fire> Marek Lacko vypadl už hodně dávno. |
1. Miroslav Šmajda 2. Martin Chodúr 3. adamhusk007: Tak teď nevim jestli myslíš Bena Cristoao nebo Jana Bendiga (doufam v to 2.). |
Madaragames má pravdu ať spíš každej napíše koho chce a ne jen hloupá ano/ne =P |
to hle je trošku stupidní téma na to koho bysme hlasovali ne a nechápu proč to není o tom koho bysme chtěli za superstar a probírali to proč by měl být ten člověk zrovna superstar ne |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4082 sekund |