Jo a pořádně zmrzlí podle mě za tkových 2000-4500 let se bude na marsu v poho bydlet =) |
na marsu možna souu bakterie ale namarzu nejsou mimozemštané je tam sice voda ale také prachové bouře |
nebo kolem přešla Paris Hilton s mozkem =] ale teĎ,zjistilo se že "mimozemšťené" opravdu "existovali" protože na Marsu kdysi býval primitivní život(viry,bakterie,kvsinky a všelijaký fujblekajdy =)) |
tak to mi vysvětli... jak jako ste vydeli letet UFO??? nemo kolem vas proběch malej zelenej mimozemštan?? |
kukahoj vesmír neni nekonečný vesmír se jen rostahuje,a sem svědek mimozemštanů a mam SVĚDKY,6 SVĚDKŮ,,,, |
cz-xXx-cz> o area 51 toho vim celkem dost jedna ze zajímovastí je třeba tajný vstup ve skále otevírá se jako garážová vrata a když se zavře úplně splyne se skálou práskl to jeden bývalý pracovník samozřejmě hned po tom zemřel. |
http://astrollogie.net/nasaufo/area.html tady na té stránce je fotka z obrázkem AREA 51 a podívejte se na ten kráter od čeho tak asi je?? |
když u sme u toho UFA tak bi mě docela zajímal AREA 51 je to dost zajímavá základna... a řiká se že tam maj ufo ale ja tomu nak nevěřim... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2452 sekund |