Zapomenuté heslo

Recepty

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
16.
16:12 | 4.listopadu 2009
no lol nwm nwm jestli tam dával ještě něco před tim než je hodí na pánev ale co pozoruju když vaří fakt to tk vypadá xD jinak nudle to asi budou čínské nudle ale vypadaj upe stejně jak špagety
15.
6:01 | 4.listopadu 2009
ty nudle budou "čínské" nudle, které se nejdříve máčí ve vodě, aby změkly to je něco jako ty instantní čínský nudle/polívky, ...

a určitě tam nedává jenom tohle to by byl dobrej blaf akorát nudle se sojovkou - nebo na to fakt chodíte?!
14.
20:57 | 3.listopadu 2009
super nudle

s kámošema chodíme do takovýho stánečku (vypadá jak bufet) a je to mini čínský bistro jmenuje se "Mr.Pham" po celý naší škole od 5.tříd xD je hrozně oblíbenej a lidi si tam dávaj hlavně nudle...nikdo neví co do nich dává atd. ale já jsem to zpozoroval a je to upe prostá věc )

tak k věci : potřebujeme : sojová omáčka,sůl,nudle nebo nějaké špagety ale před vařením už musí být měkké !!! (nejlíp rozvařit ve vodě a nechat vychladnout)

jak na to
hoďte měkké nudle na pánev (dělejte to na velkym plameni) nechte je trochu ohřát pak tam přisipte necelou lžíci soli a přilijte lžičku sojové omáčky...prohazujte nudle na pánvi nějakou dobu a máte to =)))
já sám tenhle "recept" nezkoušel ale přesně tkhle to dělal a 100% vim že to je sojová omáčka

takže předem varuju,nemusí to být ty super nudle jako u Phama !!!

good luck
13.
15:52 | 1.října 2009
lol teď jsem na netu narazil na zajímavej recept =) takže na krokodýla si připravte:těsto: 260 ml mléka, 3 lžíce oleje, 2 lžičky soli, 1 lžička cukru, 250 g hladké mouky, 250 g polohrubé mouky, 1 lžička drceného kmínu, 1 lžíce oregana, 20 g čerstvých kvasnic a na náplň:náplň: pórek, salám, niva(brr nivu moc nemusím)

postup:
Suroviny na těsto vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program Příprava těsta. Nebo vypracujeme ručně a necháme vykynout. Po vykynutí těsto přemístíme na vál a rozválíme asi na velikost plechu. Nožem nebo rádýlkem obkrojíme aby vznikl pravidelný obdélník a seřízneme mu trochu rohy. Doprostřed těsta navrstvíme náplň (můžeme libovolně obměnit). Podle obrázku těsto rádýlkem nařežeme a poskládáme. Krokodýla přemístíme na plech s papírem na pečení a zformujeme do žádaného tvaru. Z odkrojků těsta vytvoříme oči a nohy. Nůžkami nasříhneme zuby a bodliny na zádech. Oči můžeme dotvořit olivami. Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme 20-30 minut.

PS: zde je fotka jak vypadá upečený krokodýlek =):
[URL=http://img80.imageshack.us/i/nadher - a.jpg/][IMG]http://img80.imageshack.us/i - mg80/272/nadhera.th.jpg[/IMG][/URL] -
(k komentu č 12. ty hříbečky ne ty topinky)
12.
15:36 | 1.října 2009
jj rave to sme dycky s bábrlinkou připravovali =) bylato sranda a bylo to dobrý
11.
18:46 | 29.září 2009
brrrr... poprášit moučkovým cukrem... brrrr....

SniCky> na oleji je to strašně mastný, stačí to dělat v topinkovači =) navíc nejdřív opéct a pak teprve namazat =) a ještě přidat česnek!

ale tak něco pro milovníky sladkého, velmi jednoduché a velmi rychlé:

Hříbečky
10dkg mletých ořechů
10dkg mletých mandlí
20dkg cukru
1 bílek

Vše smícháme, rozdělíme na 2 půlky - z 1. půlky budou nohy a do druhé přidáme trochu kakaa - budou z nich klobouky.

Často využívané jako vánoční cukroví
10.
k.ik.a. [VIP člen]
17:26 | 29.září 2009
Jsme dneska v pracáku,měli hledat recepty a já jsem narazila na zmrzlinovou bábovku =)A vypadala dobře,tak vám ji sem napíši =)

Zmrzlinová bábovka

Ingredience:
těsto: 6 vajec, 140 g cukru krupice, 80 g hladké mouky
náplň: libovolná zmrzlina, nejlépe 2-3 druhy

Postup:
Z bílků a cukru ušleháme tuhý sníh. Přidáme žloutky a důkladně prošleháme. Vařečkou zlehka vmícháme mouku. Těsto rozetřeme na plech vyložený papírem na pečení. Vložíme do vyhřáté trouby a upečeme (200°C, 7-8 minut). Ihned po upečení stáhneme i s papírem z plechu a necháme vychladnout.
Bábovkovou formu vyložíme potravinářskou fólií a vychladlým piškotovým plátem rozřezaným na kousky podle potřeby.
Lžící nabíráme zmrzlinu a klademe do bábovky. Každou vrstvu pořádně upěchujeme lžičkou. Až je bábovka plná, přikryjeme zmrzlinu zbylým piškotem, přitlačíme a přetáhneme fólií. Dáme na několik hodin do mražáku.
Před podáváním vyklopíme, sloupneme fólii a bábovku lehce poprášíme moučkovým cukrem.
9.
18:13 | 28.září 2009
primitivnost ale prej dobrá
topinky s máslem

normálně namažte krajíc chleba máslem a usmažte prej je to dobrý já to ještě nezkoušel ))
8.
12:53 | 28.září 2009
Tak vidím že to roste A Rave dej sem ňákej reccept konec konců holky uměj vařit dobře
7.
23:53 | 27.září 2009
lol každej to má rád jinak..
Zobrazeno 11-20 z 26 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Srpen 2026
PoÚtStČtSoNe
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.2660 sekund