fir36e>Tak to já rači hoden nechi bejt..Rači vládnout v pekle než v sloužit v nebi ... =) |
mno,já si s tím hlavu nelámu ať je to jak chce ani se nad tím nezamýšlím protože stejně s tím nepohnua možná tak mi to blbne hlavu...ale skoro každý má svoji teorii a já ji nikomu neberu ať si myslí co chce |
Daxter98 > Přesně moje řeč. Mně ale hlavně láme hlavu tohle. Jestli vesmír vznikl velkým třeskem, tak jak mohl, když nic neexistovalo? Ale existovalo - nějaké miniaturní zrko. Ale to muselo taky nějak vzniknout. A jak, když nic neexistoalo? Třeba zase z ještě mnohe, mnohem menšího zrnka. A to vzniklo jak, když nic neexistovalo? ... atd. |
Babička řikala, že smysl života je něco jako očistná fáze.. kdy máš předvést, že si hoden se dostat do Nebe.. xD.. ale co.. Já myslim, že tak to asi nebude.. Svět podle mě nezrodil bůh.. ale jedno zrnko prachu.. a |
Nad touhle otázkou přemýšlím hodně často,ale zatím jsem nedošel k žádnýmu závěru,protože sem mi zdá že můj život nemá žádnej smysl a že stojí za prd.... |
Jj.. takovéhle otázky si kladu velmi nerad.. pak mam celou hlavu rozházenou.. a civim na jakouko-li věc a přitom přemejšlim jak sem, se sem dostal.. Ale to ž sem trochu jinde než sem chtěl být |
Maličko to překroutím - ale proč hledat smysl života? Spousta lidí tu potřebu má, já ne - prostě tu jsem, tak žiju =) proč hledat nějaký smysl života a pachtit se za takovouhle otázkou? =) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6204 sekund |