Smysl života ? Nedávno jsem četl citát: Život má takový smysl, jaký mu dáš. |
Teória je, keď všetko vieme, ale nič nefunguje. Prax je, keď všetko funguje, ale nikto nevie prečo. My sme spojili teóriu s praxou - nič nefunguje a nikto nevie prečo. |
Něco mě napadlo!
A to nějaký smysl života. Život je plný paradoxů, tak proč by i smysl života nemohl být paradoxní? Takže - Napadlo mě, že smysl života je nějak modifikovat planetu. Pak ten modifikující druh vyhyne a přijde nový, pro který je to vyhovující. Ten opět modifikuje planetu až taky vyhyne a nastoupí další... A tak je to do nekonečna a to je právě ten paradox, protože nakonec to vlastně všechno jen modifikuje... Příklad: - Sinice dostávají do vzduchu kyslík. - Přijdou primitivní organismy, které kyslík potřebují k životu. - Primitivní organismy se stají potravou pro příchazí dinosaury. - Dinosauři se navzájem zabíjí a vytváří přírodní hnojivo. ... - Přijdou lídé, kteří hnojivo potřebují na obdělávání půdy atd. - Lidé dostávají do ovzduší oxid uhličitý a jiné plyny. - Pak přijde nějaký nový druh, který k životu potřebuje oxid uhličitý. ... ... (Možná to není pravda, ale byl to jen příklad k teorii, která pravda být nemusí.) |
Vojife:díky za souhlas.mě to taky bavilo,ale pak sem zjistil,že je to stejně na prd |
masaha: Plně souhlasím, až na to, že mě BAVÍ o tom přemýšlet, takže pro mě to cenu má. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.8025 sekund |