Jestli to nebude tím, že je sobota a do školy se nechodí a všichni po tom prvním týdnu odpočívají, tak se neměli co naučit |
Tak pište, vyjadřujte se, tak pěkné téma a vy nic ... =( Mějte trochu té představiosti a nebojte se vyjádřit, co dnes bylo =)... |
Já jsem se dneska (potažmo včera) naučila ve Flashi kreslit různý blbosti a vypadá to, že dokončím lekci 2. Mimochodem, ten co psal tu knížku, podle který jedu, byl magor ... predj 2 hodiny. Tse... to bych chtěla vidět =)) s háčkama =P |
Dnes jsem se naučil v tanečních, základy společenského chování, 3 tance, jaké to už si nepamatuji, hlavně že vím jak ne ně ... Ve škole jsem se naučil základy společenských věd (ZSV), spíše jenom takové úvodní kecy =). Z opakování z devátého ročníku z češtiny jsem dostal za jedna. V životě jsem se naučil, že lhát se nemá, vše jednou vyjde najevo, a že lež má krátké nohy . Takto jsi si to představovala? =) |
Zakládám tenhle topic nejen proto, že začala škola, ale zároveň proto, že já sama se teďka snažím intenzivně proniknout do několika oblastí... a abych pravdu řekla, tak mne k tomu vede i čistá zvědavost A tak... téma tohoto topicu zní: Co jste se dnes naučili? Odpovídat můžete každý den (pokud možno jenom jednou) s tím, že napište - pokud píšete o škole - ročník, do kterého chodíte a pak připojte co jste dneska ve škole brali a naučili jste se Pokud se nejedná o něco, co jste měli ve škole, tak to normálně jenom napište =) Jsem zvědavá na vaše posty |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5102 sekund |