xD 23.werisekk ja sem se naučil že ¨být 24hod na kompu je hrozný pač mě štipou oči |
já jsem se dneska naučila že není dobrý hned po ránu nabouchat 4 tousty zapít to bublinkovou limčou a navrch sníst brambůrky a bombóny. asi za chvíli prasknu=( |
Dneska jsem se naučila dělat játra po myslivecku - je to fakt easy, ačkoli jsem si myslela, jaký je to těžký =) |
dneska sem se naučil víc si dávat bacha jaký kraviny někdy píšu =)) ptže dneska sem napsal uplnou blbost a zní to upe jinak než sem chtěl =(( ale myslim že už je to vysvětlený/vyřešený ale řpíště si radší před odesláním aspoň ještě jednou přečtu co sem napsal |
A že jich tu je Vždycky jsem myslel, že jsou na škodu, nyní vidím, že všechno zlé je k něčemu dobré, alespoň má for-get kam koukat pardon za offtopic, ale nemoh jsem si pomoct |
Já nechápu, proč, když někdo vidí slovo "naučit" ho hned spojuje se školou, to nechápu!... *nevěřícně koukám do blba* ... |
Tak právě proto by ses měl něco naučit, ne?! Protože se učíš pořád, neučíš se jenom ve škole. Třeba dneska mohl někdo dělat oběd s maminkou třeba a mohl se naučit dělat řízky... Já jsem se třeba dneska opět ujistila v tom, že alespoň polovina lidí tady je líná číst a chtěli by všechno dostat na zlatém podnose. |
Vamaka>Fyzika mě baví strašně moc.. IT(Informační Technika) ta taky... sem se málem potrhal smíchy.. ptž.. ona byla obrazovka jednoho compa.. utržená od stojanu.. a jenom tam tak vysela.. DD ČJ,M.. to sou klasi.. takže nic mi na nich NWA.. Biologie: Mno.. až na to, že jí učí učitelka.. která učila mýho tátu.. a je strašně zlá.. to jde.. Aj: Můj nejoblíbeněší předmět.. ) Fj: To je taky sranda.. když se učíme nějaký nový slova.. tak si kámoši/ky úplně lámou jazyk.. D [Když sem vyvolán tak i já ] Chemie.. je tak celkem Good.. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4002 sekund |