koukám, že samé lepší Já dneska projela kapitolu 3 ve Flashi. Stále si myslím, že ten, kdo odhadoval ten čas, byl naprostej šílenec A krom toho jsem se dneska poučila, že jeden html tag píšu od začátku špatně - žila jsem v bludu =)) |
Tak když tak chcete, tak napíšu co jsem se naučil včera, dneska se nic nenaučim, protože jedeme na exkurzi do věznice. Takže včera: IVT: To jsme se naučili nové věci ve Wordu, což mě docela bavilo, hlavně jsme dělali záhlaví a zápatí, různý věci s nim, a ke keonci hodiny jsme zkoušeli nějaký úkoly. Čj: To jsme psali různé věty přecpané různými jevy, střídali jsme se po jednom věty na tabuli (aby nikdo neviděl) a ostatní si psali do sešitu. Nj: Němčina nám odpadla, tak jsem měli matiku, ale to jsme se šli koukat do auly(takový menší divadlo u nás na gymplu) na ITíky. Biologie *slint*: To jsme probírali: oko, popisoval nám části oka a bylo o nich podídání, říkal nám co je to krátkozrakost a dalekozrakost, i když to jsme věděl už hódně dávno, pak jak funguje vidění a to je asi vše. Aj: To jsme dělali různý kraviny, nedá se říct, že bychom se učili, to jsme si nejdřív kontrolovali poněkud rozsáhlý domácák, pak jsme četli různý anglický komiksy (to jsem se jako hodně divil, že můžem dělat něco takovýho, moc často nečteme) F: Fyzika mě snad nikdy nebavila víc, než teď (to zas né, ale byla to dobrá hodina), probírali jsme: cívku, elektromagnetické pole, dočasný magnet, pravidlo pravé ruky, pak proběhly nějaké pokusy a byl konec školy. |
Hehe se taky připojím =) Takže já jsem se dnes učila hrou =PP (v soutěži) Takže jsem si připoměla jak poskytnout první pomoc při zastavení srdce (tyjo umělý dýchání do figuríny =/)potom jsem si zopakovala dopravní značky =)Hasila jsem strom potom jsem motala hasičskou hadici,házela granátem a taky jsem se naučila střílet vzduchovkou (jsem sestřelila 4z5)a takový podobný věci jsem se učila takže dneska super den a ktomu jsme ještě vyhráli co může být ještě lepší =) |
Daxter98 > No vidíš jak to šlo, trošičku jsi se mohl rozepsat, ale bolelo to? =) Jinak ostatní pište, nemyslím, že by jste se měli stydět za to, co jste se naučili =). Já se dnes naučil ve škole: V mechanice jsme psali celou hodinu a málem mi odumřela ruka ;D. a byl jsem zkoušený a dostal jsem za 2.. =( ale beru to optimisticky, je to nová látka a nový předmět a není nejlehčí =).. |
9. Ravennka> Lol "nejrealističněji" Tak toto slovo je fakt husté =). Zkuste ho říct 10× za sebou a třeba se naučíte novou věc . |
Myslím, že to tím nebude . Dnes je středa a nikdo o toto téma ani nezavadil =)... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5066 sekund |