moj rap: V roku 2012,Supergames.cz zabijú hadky,SPAMeri a BANi Nemusím sa predstavovať každý ví že som boss Nekerí ma milujú, nekerí ma majú dossť Nemaju radi keď im ja povim pravdu do papule Nemaju radi ludí kerí majú na toto gule ! Prečo sa šeci robite že ste konzervatívny ? Väčšina z vás ste aj tak skazený a primitívny Hádky,BANy SPAMeri a sami SPAM,bonz je stale Rasizmus, nenávisť, Mulťáky,kam speje tento svet ? Typická vlastnosť čechou a slovákov je závislost na počítače Majú vela PC hier a menej kamarátov z reálneho sveta Chcete ma sudiť, počítač vám už netreba Pri tom ste sa zabudli šeci pozreť do okna ! Ref. Prečo ste taký zlý a tak závisly ? Prečo ked sa niekomu darí tak ste lenivy ? Sudite druhích pri tom vy ste ešte horší, Nech hodí do mna kamen ten kto vobec nieje hriešny. Ja som zrkadlo ja som odraz tejto doby Som vaše svedomie som poslom vašej zloby, Zradili ste boha, zradili ste sami seba Toto su rany do srdca keré vam bolo treba ! Gadže mi nepraju lebo mám love Chcu mi zničiť moje sny chcu ma vidieť dole Su nervozny keď sa má niekto lepšie ako oni Čakáte na výplatu cítite sa ukrátený Ovce, ovce, treba strihať, treba strihať Šikovným patrí svet a ringle možu iba snívať Možno keď prestanete závidieť tak sa to zmení Vaše zrkadlo bude plné pravdy všetky všetky oči na mne keď sa niekde objavím Paťova papula... chrapúni ja to vím ja to vím... Ťažko sa vám dýcha keď vidíte že som šťastný Prečo máte mindráky a budete nešťastný. SPAMovanie, BANovanie,nadávanie a iné zverstvo Debili, špekulanti, takéto je toto fórum ! Mulťaky, buzeranti hádky a bordely, Ja som zlý a vy ste dobrý navždy ste odsúdený !! Ref. 2x Prečo ste taký zlý a tak závisly ? Prečo ked sa niekomu darí tak ste neprajný ? Sudite druhích pri tom vy ste ešte horší, Nech hodí do mna kamen ten kto vobec nieje hriešny Ja som zrkadlo ja som odraz tejto doby Som vaše svedomie som poslom vašej zloby, Zradili ste boha, zradili ste sami seba Toto su rany do srdca keré vam bolo treba ! |
Btw.. Mhaja, ty máš zrovna co řikat, aby se papo666 vzdělával, jestli je mu fakt 8, tak píše poměrně dobře! Za to tobě je 12, a píšeš taky poměrně hrozně! |

jj to si Inak aký rap počúvate? Ja s každého rožku trošku..ale tak halvne asi kontrafakt a rytmusa... |

omg ake mudre slova? Niekto nemá 8 rokov a nepočúva rap... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4834 sekund |