Elektor,DAX-CZ psal že tu chce vidět "vaše názory" na rap né "dobré náory na rap" takže klid |
Robikenajs>Ty hledíš jen na kontrafakt že?Tam ty nadavky lítaj opravdu hodně.
|
Mě se Rap celkem líbí, a Robikenajs má naprostou pravdu. |
rap ma baví ale teraz začínam počúvať DNB... ale na rappe sa mi lúbi to že nie ako na metale tam hučia a vrieskajú ale zas aj na rape sa mi nelúbi to že až moc nadávajú . Najradšej počúvam také skupiny ktore rozsprávajú pravdu a veci o živote nie ako niektorý čo vravia aký sú dobrý a tak ... |
Tímto založuji nové téma na rap co bylo znečistěnu metálem a jejich přiznivců... Chci tu vidět jenom vaše nazory na rap nic více co se bude týkat Off topicu určitě by moderátoři přispěchaly na pomoc. Podle mě je rap uplně jiny styl než rock nebo Metal.Ale čistý rap se mi moc neliby spíš do toho trožku vulgarnějších slov než jen text...Viz kontrafakt, celé 2 roky sem poslouchal normalni texty bez vulgarity ale když sem viděl kamošovo video na skypu o naledě,(byl kontrafakt myslím že moji luďia.)hodně mě to zajualo a od té doby posloucham vyloženě todle... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4626 sekund |