Nemohlo by to být zrovna jiný den? protože zrovna 29. 8. nám nevyhovuje... |
Rave> mno nevím nevím, jestli jsou mí rodičové na tolik důvěřiví..... mohla bych zkusit je sem na SG na chvíli posadit, abste to prodiskutovali?? Kdyžtak pak, někdy až tu budeš a promluvit jim do duše |
Suzuzi> to doma nadhoď, že prostě takhle je akce a že bys tam chtěla moc být a že budeš moc hodná... =)) případně jestli nám alespoň trochu věří - jestli nás třeba pozorovali z okna tak Tě můžou posadit na vlak a my Tě můžeme u vlaku vyzvednout a pak Tě zase do jednoho posadit Koukala jsem na jízdní řády a mohla bys jet třeba takhle: třeba odjezd a potom příjezd dom
Vamaka> my jsme taky přijeli a neměli jsme to blízko! Dost už tady o tom... Ještě jednou uslyšim něco podobnýho a začnu být fakt zlá... |
Suzuzi, tobě se to řekne, mel jsi tam být, když to máš rovnou za domem a co ti, kdo to mají hodně daleko!? ![]() D |
honza.h > měl jsi tam být, prostě máš smůlu =P... Mimochodem já nevím, jestli pojedu, protože do Phy mě asi jen tak rodiče samotnou nevypustí a jestli se jim bude chtít jet do Prahy, když tam jedeme příští týden... |
Jak jste se dočetli jistě v oficiálním tématu, tak další sraz se bude konat 29. 8. v Praze, na všechny se těším a máte možnost jakékoli diskuze k tématu zde |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7338 sekund |