DAX-CZ> možná by nebylo od věci, kdyby si to tady rodiče pročetli, tímto je pozdravuji a třeba nadhodili nějaké podmínky, za kterých jsou ochotni Tě s námi pustit - ostatně, mohou jít do ZOO taky, mohou si sednout tam do restaurace, nebo si ZOO projít s námi cokoli =) možností je spousta =) může zároveň s II. SG srazem proběhnout I. SG sraz rodičů =)) |
To by šlo,ale furt nevim nevim..máš nějaký skušenosti přemlouvani na ICQ ? xD |
DAX-CZ> psala jsem v ZOO oni Tě tam mohou vysadit, jet si nakupovat a ty s náma můžeš courat po ZOO a je to (jak tě vysadí, tak nás poznají, že nejsme úchylové a že i vcelku vypadáme zodpovědně dostanou na nás tel. číslo, my si vezmeme na ně, kdyby se něco dělo... |
Hmm,do prahy už bysme na výlet mohli. Ale taky nevím jesli tam pojedem na výlet,už sme skoro všecko v praze prošmejdily ZOO hrad a obchodaky taky. xD ale kdyby to bylo v metropoly tak bych je na to přemluvil oni by nakoupily jidlo atp.. a ja bych tam aspon nemusel být. Protože mě vubec ale vubec nabaví nakupovat a hlavně oblečení to sou vždy muka.... ale asi v obchodaku to nebude.. |
JJ, zkusim to, nedávno přeci jenom chtěli do Prahy omrknout Hrad, navíc tam máme příbuzný, tak snad to vyjde. |
Vamaka> hlavně jim vyklop i proč to chceš a udej nějaký dobrý důvody a klidně je vem do ZOO s sebou, když s náma se nebudou chtít tahat zvíře od zvířete, tak si tam můžou někde sednout do stínu k nějakýmu pití a bude to |
Nj, ty máš vždycky pravdu D, poptám se jestli by nechtěli na výlet |
Vamaka> máš rodiče, kteří jistě, když je poprosíš, to nějak vymyslí - takový výlet do Prahy je dycky hezký můžete si udělat výlet na celý den, dopoledne omrknout památky a odpoledne do ZOO |
103. Rave, co jsem řekl!? Mě je 14, já cestovat kolem světa nemůžu |
honza.h> pokud by se ukázalo, že většina lidí v sobotu nemůže, tak bychom to mohli přesunout na neděli, ale ta sobota mi přišla taková ideální... uvidíme. Suzuzi> spíš k icq a kdyžtak spíš až nějak večer, po osmé, jestli by to šlo =) nebo pak zítra raděj, teď vůbec nevím jak tu přesně budu nebudu, tak abych nemusela odcházet od poloviny rozhovoru s nimi, to by asi nebylo to pravé... jsme se včera měli přijít seznámit, aby nás rodičové poznali a trochu nám důvěřovali =) njn, tak příště kdyžtak a nebo můžou přijet taky přece - byli jste jako rodinka v Praze v ZOO? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6351 sekund |