Měli bychom to udělat na Vysočině, to je tak hezky uprostřed. Jen by nás tam všechny zmlátil Coljor Ravennka> Tak ono by to nevyšlo o moc dráž, kdybych jel na normální jízdenku, ale málo to není a 9 hodin ve vlaku je na jeden den celkem hodně A ti, co jsou z Moravskoslezského to mají ještě o 4 hodiny víc, 13 hodin ve vlaku a 4 hoďky na srazu? Nedivím se, že nechcou přijet Já bych byl spíš pro dvoudenku, ale to už chce někde zařídit nocleh. Každopádně je pak víc času a není to tak "na otočku" ... |
Jako já bych tam s radostí jel malej výlet do Budějek, to by mohlo být pěkný no rád bych se s vámi viděl |
Tak, já se Vám k tomu taky vyjádřím. Celá tahle myšlenka vznikla, když jsme se bavili s Ravennkou a Suzuzi a došla řeč na to, že bychom se mohli vidět. Protože já i Ravennka jsme dost staří na to, abychom mohli urazit nějáký kus té cesty, rozhodli jsme, že sraz bude v Českých Budějovicích, aby Suzuzi nemusela zbytečně řešit nějáké cestování a podobně. A abych byl upřímný, tak víc než vidět se se Suzuzi od srazu neočekávám. Jak to tady tak čtu, tak se možná i schyluje k tomu, že se to zvrhne na sraz stylu "přijdou tři lidi s foťákama a 300 natěšenců bude čekat na fotky". Za sebe říkám, že pokud budu mít jenom pocit, že to k něčemu takovému směřuje, tak se na to bez špetky lítosti vykašlu a za Suzuzi pojedu na návštěvu jindy. Když se tak na to dívám a vidím tu snahu, musím říct, že bych pak musel dorazit i za Rarou |
rara> to se ještě upřesní nějak to vymyslíme ke spokojenosti všech a kde - někde v ČB, někde venku žádná putika opravdu nehrozí =) |
Rave> Njn, ale pořád se ještě neví, žejo, 2 hoďky, to není zrovna krátká cesta,, hodilo by se kdy a kde |
olala1234> nenech se vysmát ale nebudeme tady flamovat... jen k tématu rara> hehe =) a rodinka už to ví, že bude výlet? =)) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3397 sekund |