Přefiltrovanou? Co vím, tak filtrování vody není zrovna zdravé Odstraní to hodně minerálů. Adame, mléko je hlavně pro telata, ale nic proti němu nemám chutná dobře a určitě je zdravější než cola. |
Nejradši, hmm. Asi nejspíš Coca Cola Twist a nepohrdnu ani sklenkou Ice Tea. Nic jinýho moc nepiju. Ještě vodu, z kohoutku a přefiltrovanou. |
Mám rád mléko Je pro siláky Ale k jídlu si dávám šťávu mňamky. |
Neperlivá voda je svym způsobem pěkný zlo, protože tu můžete pít a pít a pít... a jste jak houba a pijete dál a dál a dál... trochu mi přijde, že tam není absolutně žádná míra. Kdežto když piju něco s příchutí, tak tam prostě vím, že jsem se napila a i ten chuťovej ocas zůstává a nemám potřebu se znova napít... |
Ke každému jídlu se podle mě hodí voda bez příchuti (perlivá i neperlivá). Jinak já osobně rád zapíjím... ...Mlékem> sušenky (BeBe a pod), jinak moc mléko nepiju, ale rád si ho dám do cereálních lupínků. Vodou (bubliny)> možná tak jídla v restauraci, neboť tam si objednávám - Colu, Sprite atd... Vodou (bez bublin)> V podstatě všechny jídla. Vyrůstal jsem na neperlivé vodě a zvykl jsem si na ní =). Takže jídla zapíjím hlavně neperlivou vodou bez příchuti.. |
Elektro> jj já sprite používám nejvíc u pizzy =) ale do školy je taky dobrej =)) |
Ze Sprite zapíjet jídlo? Já radši seberu do školy. PS: I já mám jméno, Sprinte. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3019 sekund |