Já si dám: Mléko-k volskému oku s bramborami¨ Coca-Cola-samotná Voda-ke všemu co mi chutná pivečko si dám taky párkrát pár loků od mámy (je mi 10) =) |
do mléka rád namáčím esíčka jinak cola je jedno k cemu xD Pivo určitě po jídle ... |
jo, tak tomuhle říkám zajímavý topic! =) Když jsem byla mladší, tak jsem si do černého čaje máčela Dukly =)) ty jsem snídala snad den co den... jenže kde ty loňské sněhy jsou... dneska k čaji buď nějaké pečivo, nebo vánoční cukroví, popř. nějaké sušenky. Kafe (Cappuccino) zásadně samotné =) Pivo k ostrému, nebo prostě výjimečně k jídlu, když není nic lepšího =) Jinak piju různé vody, minerálky, ředěné džusy, ... =) a k tomu cokoli |
Kofola - chipsy, oříšky, chlebíčky čaj - pečivo na slano, sušenky pivo - ovčí sýr Kaškaval, oříšky mléko - pečivo na slano, brambory bílá káva - pečivo na sladko, sušenky voda - cokoli, když není vhodnější pití po ruce |
Čím rádi zapíjíte jídlo a co rádi křoupete k pití? Každý má jiné chutě a tak má rád jiné kombinace. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5106 sekund |