Zapomenuté heslo

Jak si přivodit strach?

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
30.
13:22 | 17.července 2009
Tophyx> Je vidět, kdo tu nechápe, já sem vše co psala Rave pochopil, ale tebe stále nechápu, jak se můžeš bát nahrávky vlastního hlasu nebo ať už jakéhokoli, když je to jenom nahrávka, a ještě si jí poutíš sám? A to s těma kamarádama, jak si psal... No jako nevím, Rave pochopila, ale ty zřejmě ne, PROTO SI NAPSAL, ŽE JE BEZNADĚJNÁ atd. atd... to znám, lidi pak už hájí věc, kterou neumí vysvětlit a nechtějí uznat chybu, že jsou horší než ostatní .

K tématu> Jak si přivodit strach?

Jako za nejideálnější návrhy považuji ty Vlascovi=).
Já navrhuji Myslet na něco, co vás neustále deprimuje za celý život, myslet na to v kuse, představovat si váš nejhorší zážitek v životě (Úplném dětství), Pak vám z toho začne hrabat a budete nepoužitelní, a do toho si pustě jak říkal Vlasec nějaký lidmi doporučovaný horor na rozproudění krve v žilách a skončíte na psychiatrii, takže to nedělejte ;D. Myslím, že kdyby toto nekdo dělal opravdu ind´tenzivně, hráblo by mu ... To je můj názor na uplnou otázku tohoto tématu =).
29.
Vlasec [VIP člen]
12:59 | 17.července 2009
Nj, ve třinácti "kamarádi" třeba šikanují, to bych se ani tomu strachu nedivil.
28.
10:26 | 17.července 2009
Víš co, jinak bereš kamarády ve 13, jinak v 23
27.
3:01 | 17.července 2009
Podle mě, když se člověk bojí toho, co dělají (resp co mu můžou udělat) jeho kamarádi, tak to znamená, že jím nevěří... a komu nevěřím, toho bych teda nepovažoval za kamaráda... Nemyslíte?
26.
2:55 | 17.července 2009
A to kdybys četl to, co už tu dávno není =))

A stále nechápu, jak můžeš mít strach z něčeho, co dělají tvoji kamarádi a ty to víš =)
25.
Vlasec [VIP člen]
2:43 | 17.července 2009
Asi chápu, co tím sledoval, přivodit si strach v situaci, kdy nemáš z opravdu důvod mít strach ... ale ta argumentace a naprostá neúcta k moderátorům, teda fuj
24.
1:39 | 17.července 2009
Ale néééééééééé.

Ty si beznadějná prostě to nechápeš tak skonči debatu a nepiš sem ...

//edit by Ravennka
23.
1:38 | 17.července 2009
Stále stejný argument - kamarádi tě dovedli, kamarádi tam jsou... kdo se bojí kamarádů?! =)
22.
1:37 | 17.července 2009
Příklad.Máš zavázané oči.Kamarádi tě odvedou na místo a pak odejdou.Ty si sundáš pásku a jsi v temné chodbě.Najednou se ozve zaklapnutí dveří a hned na to zkuk strašlivé nahrávky.Už to chápeš?
21.
1:35 | 17.července 2009
viz tvá 18.: "Tak ti nějakou vyberou kamarádi.Schovají se tam a pošlou tě tam a pak veprostřed chodby ti to pustí.To by ses ... "

tak je snad jasné, že víš, že tam jsou =))

a celé téma je o tomhle příkladu?! To jsou mi věci =))

Ale to propadnutí by si někdo nelajznul, že ) na to tu neni nikdo dost velkej frajer a milovník strachu a adrenalinu =))
Zobrazeno 41-50 z 70 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Srpen 2026
PoÚtStČtSoNe
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.3066 sekund