Fir36e-Ja viem to viedoe mám ho na mobile takže pre mňa nič nové http://www.mojevideo.sk/video/149f/had_bez_konca.html |
LOOL Fire, to je scary maze game, keď chceš nahrám obidve verzie na svoju stránku a hodím ich sem Nó problémo |
Warlord> Lol.. Jj..to znám..tady je jedno video. http://www.youtube.com/watch?v=oh87njiWTmw&feature=related ten kluk se asi trochu lekl.. |
57. Warlord > Fuj to sem se lekl.. Já se na to soustředím jako blázen a říkám si, dobrá hra, proč to sem ale dával.. a sluchátka na uších na plný koule a najednou... Zkuste to, takhle si fakt přivodíte strach na 10 sekund jako já .. |
jak si přivodit strach? no kdo věří na ufouny a bojí se jich puste si tu známou znělku z akty X......xD xD xD dál jak přivodit strach někomu jinýmu ! libovka !: i když je den máte třeba tetičku v obýváku jak spí v křesle tak rozhoupejte aspoň 2 obrazy dále rozhoupejte lustr pak přepněte televizi na nějaký nenaladěný kanál nejlíp když tam bude jen to zrnění a šumění a pak udělejte nějakou pořádnou ránu aby se probudila já tpřesně tenhle postup viděl ve videu a ten rámus cápek udělal tak že nadzvednul a pustil vitrínu s talířema .....ta baba se lekla a skočila z balkonu ale myslim že to bylo jen funny a FAKE ale pozor děláte to na vlastní nebezpečí !!! neručim za nový přídavky v blázinci nebo sebevraždy jinak dál jsou na strach různý horror. hry videa a hudba v tuhle dobu si přivodit strach je jedna z nejlechčích věcí )) |
Nedávno jsem vyhrabal starý SCOREčko a tam bylo toto: 3 stupně odvahy: 1. stupeň: Chlap příjde pozdě v noci domů, opilej a ve dveřích vidí manželku, která má v ruce koště a řekne jí: "To takhle v noci uklízíš, nebo ještě někam letíš" 2. Chlap příjde pozdě v noci domů, opilej, postaví si židli vedle manželky a když se ho zeptá co dělá, odpoví: "Chci sedět v první řadě až ten cirkus začne." 3. Chlap příjde pozdě v noci domů, opilej, na krku cucfleky, plácne ženu po zadku a říka: "Tak a teď jsi na řadě ty!" Není to úplně přesně, ale nějak v tomto duchu to je a do tématu "Jak si přivodit strach?" se to hodí, tak i do vtipů |
Nepouštěj . Mně poslala sestřenka hru, kde byly obyč bublinky a já jsem si je měl práskat, nebavilo mě to tak jsem si opřel hlavu o ruku a bouchal poslepu a najednou baf já se lek, až jsem zdrhnul . Ale z Kruhu jsem se pořát bál Samary že bude v noci v mým pokoji . |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.8536 sekund |