Do Ameriky, protože mým snem je tam jet =). Další poví kolikrát už byl v cizině. |
Takže máme 5 psů,Daisy,Argo,Dasty,Eny a Ája,potom máme 2 kocoury Fouska a Mikeša,potom Korelu Pepika a zebřičku Edu,dále máme 2 fretky-Fréňu a Frodyho,2 morčata,8 slepic,křečka-Kulíška,potkana-Miju...uff fuška =) (možná jsem na něco zapoměla ) Další nám řekne,kam by chtěl jet na dovoulenou =)a proč by tam chtěl =) |
Pluto se již od roku 2006 mezi naší sluneční soustavu nepočítá a to proto, protože to není planeta . Nemám, hlavně nenávidím čokoládu =/. Další nám napíše jestli má domácí zvíře + počet, jméno. |
Zombie hry, Logické hry, Defence hry, Akční hry Tyto 4 jsou prostě nej =). Další nám napíše kolik má naše sluneční soustava planet =). |
To je těžké rozhodování medzi Platform Racing 2 a Free Rider 2, asi narovnako. Další řekne, která je jeho nejoblíbenější kategorie her |
Žádný takový,který by byl káždý den nesleduji =) Další řekne jaká je jeho nejoblíbenější hra. |
Hockey Další řekne, jaký seriál nebo nevím co, kouká každý den |
Protože jsem čekala že odpovíš ty a kdyby odpověděl někdo jiný tak by napsal že to neví a nebo to třeba ví,protože jsi mu to řekl.(a ta tvá otázka je v podstatě to samý co ta moje) Další řekne,jaký sport ho baví nejvíce |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2265 sekund |