Rakousko nemám rád,protože nás obrali o všechny peníze Vlastně Habsburkové ne :?Velmi hezké jsou státy Kanada a Francie!!Nemám řád Čínu,aůe né všichni číňani prodávají nekvalitní výrobky.Jednou sem narazil na jeden čínský obchod,kde se mi strašně líbila jedna pistol,tak sem si jí koupil a vystačila mi asi 3 roky a to se mi ztratila Česko je můj nejoblíbenější stát,ale když je to přece můj Domov Ale ti chudáci v Americe?Ti se nemají,protože ti boháči,kteří mají těch miliónů by zachránili lidí Lidi jsou prostě nespravedlivý |
9. Samson: Čína a tlustý stát ? Vždyť tam lidi umíraj na hlad a ty jim říkáš druhý nejtlustčí!? Kopírujou, aby mněli co jíst! Víš kolik lidí tam umře na nedostatek potravin!? Kdybys věděl jak strašný to je umírat na hlad( ja na hlad neumírám, jídla máme dost, ale dokážu si to vybavit). Nezlob se na mně, ale zlobit se na lidi, kteří chtějí přežít, to umí jen opravdovej de**l. Tak ja mám rád Japonsko, Anglii, Německo a země s divokou přírodou. |
Teda rvalo mi to oči - jakí a nejrači..... No já mám ráda Francii, Itálii, Anglii a Slovensko. No možná je toho víc, za to nemám ráda USA,Německo, Čína a takový... |
No né jen toto je úlet, "nejrači"? =) Nejradši, ale to je jedno.. Jj, nesmím zapomenout podotknout, že japonsko je celkem vyspělý a mnou oblíbený stát "Země vycházejícího slunce" =) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4102 sekund |