No, jelikož cestuju celkem dost, tak mám velký výběr. Egypt má něco do sebe, ale asi budu "hlasovat" pro Floridu. Nechci pro celé USA, ale Florida se mi líbila. =) |
Fir : co je to za slovo NEZÁVIST ? hledal sem to i na wiki a v překladači xD |
No.. já nikdy nevytáh paty z ČR(kromě výletu do Slovenska a Vídně),ale asi pro mě je lepší Slovensko,mají tam víc zeleně,hezká krajina a příjemní lidi.. takže jak to vidím: 1.Slovensko 2.ČR 3.Páč sem byl jen ve vídenské škole, bohužel musím Německo šoupnout dolů.. |
Fire> tys to teď taky popsal jako ženská z romantickýho filmu D .. a prej nádherný hospody.. D já Německo prostě nemám moc ráda.. nevím proč.. ale taky tam často jezdím, mám tam tetu D |
Tak já popíšu svý oblíbený země jako to udělala Suzi. Francie : Nádherné stavby, lidé jsou tam moc milí a hodní. Ale jídlo tam teda nic moc. Prakticky každej rok tam jezdíme do Disneylandu kdo by si nechal ujít jeden z nejlepších parků. Itálie : Nádherná zem, západy slunce se v ní mění ve skvost. Dokonalé jídlo (obvzláště pizza, špagety moc nejim). Německo : Je to nádherná země, nádherné hospody a nádherné vše. Lidé tam nejsou prasata jako u nás. Jak už jsem psal, letos jsme tam jeli do EuropaParku a byli jsme v takové vesničce.. žádný žvejkačky, žádný papírky na zemi.. Nikde nic. Španělsko : Moře, je tam krásné moře. |
Mluvíš jak nějaká ženská z ROmantickýho filmu. ^^ A Německo ne? To je krásná země! |
Slovensko - nejen stát, ale i jeho obyvatele Itálie - krásné místo na dovolenou x) a navíc Itálie je známá také svým nábytkem Ale je to tak.. co oni všechno nevymyslí Řecko, Egypt - památky ze starověku, to je moje parketa x) .. kultura .. Francie - oblečení.. A procházky Paříží, jezdím tam každý rok, miluju to tam USA - nemám příliš ráda styl života některých Američanů.. vlastně většiny z nich, ale v Americe jsem byla mnohokrát za tetou a je to tam skvělé Nakupuji tam vždycky spoustu věcí, které se ještě do ČR nedostaly Spojené království Velké Británie a Severního Irska - obdivuji hlavně Londýn, ve kterém jsem mnohokrát byla a tento rok tam jedu znova (se školou, budu v nějaké cizí rodině asi týden ) a Skotskou část, jelikož Skoti rádi hrají golf a to já taky o rozsáhlá golfová hřiště tam nouze nebyla |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2167 sekund |