Fir > To sice ano ale ve Vietnamu je komunistická strana, proto jsou zdejší Vietnamci zde. =( Je tam chudoba a krade se pro úrodu. Přesně jak si říkal "válka" ohromná práce s rýžováním polí. Zákaz náročnějších profesí (právník, manažer atd..) to komunisti nesnesly ani u nás. Čína je výborná ale moc přísné zákony. • Když v Číně dlužíte 100 000 Jaulů tak vám useknou obě ruce =) • Když na náměstí popíjíte alkohol (nemusí být silný vínečko také malé pivečko) Čínská policie přijede z dodávkou a odveze vás do soukromého vězení (bylo ve zprávách) kde vás mučí, nedávají jídlo, pití =) Jinak v celku slušná země |
Obnovení - Jistě musíte uznat.. že snad nejlepší stát, je holt Canada, nebo Amerika. Japonsko je také výborné, bohužel.. žít bych tam nechtěl. Nijak extra bych nechtěl žít v Rusku, dost velká zima a mafie.. která už se probojovala i do Čech! Nebo, hm.. Maďarsko.. také výborná země! Velmi se mi líbí kultura Řecka a Říma. Daisuke: Viděl si Forrest Gump? Víš jak je Vietnam nádherná země? Ikdyž, škoda těch lidí.. co tam žijí utlačováni válkou! Mohla to tam bejt hezčí jak na Hawaii, ale holt.. nepovede se vše. |
Obdivuji Řím, Řecko (hlavně ostrov Rhodos a Peloponés), Maďarsko, Itálie, Kanada , Rusko Státy které jsou na tom dobře s životním prostředím (třídí odpad, nemají tam tolik továren) Irsko a Tibet. =) Státy které nesnáším jsou Vietnam, Kazachstán, Teherán, Afgánistán, Uzbekistán atd.. Mám rád ale nemusím = Japonsko (Je pravda že je to vyspělí stát plný chytrých občanů ale mafie např. Yakuza ty nás jednou přepadnou a prosekají mačetama. |
ou nej stat?? Japonsko Anglie Kanada nevim proc jsem se musel narodit v tom nejhorsim O.o |
Tak nějak na dálku obdivuji Izrael, Japonsko, Finsko ... jako národy
Co si mám představit přímo pod státy, zda zřízení, území, nebo lidi, těžko říct. Jako území, asi by se mi dost líbilo v USA, příroda je tam prý dost pěkná, na Novém Zélandu, v Irsku ... Zajímavé ale, že jsem vlastně v žádné z těchto zemí nebyl. |
takže znova Japonsko,Španělsko,Maďarsko(Balatón doporučuju),Itálie...a ještě ČR |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6539 sekund |