Taky když jsem byl malej, tak mě brácha o mikuláši praštil do hlavy dřevěnou kostkou a pak se hrozně bál, že ho odnese čert. A taky... Jéžiš, ani se mi to sem nechce psát... To se nestalo mě, ale byli jsme jednou s bráchou u bratranců (asi před rokem) a nebyli tam rodiče. My jsme si normálně hráli a pak už nevim proč se bratranci začali prát. Jeden byl za prosklenýma dveřma a zabarikádovával je a druhej na ně z druhý strany tlačil. A pak se žejo pod tim tlakem rozbily, jeden bratranec měl střep těsně vedle oka a druhej asi do hloubky 3cm u achilovky. A to bylo krve... Fuj! |
me když bylo 8 let tak me nekdo strcil na led a ja se propadl |
Já jsem si zas zlomil klíční kost při mým prvním bruslení asi v 6ti letech. Jsem tam jel a ňákej kluk do mě vrazil, přepadnul přeze mě a ještě mě praštil bruslí těsně vedle oka, pak odjel a ani se neomluvil. |
LoL* já myslel že se tu bavíte o vážnějších zraněních (zloemná noha atd.) jiank já: 2x když jsem byl malej rozflákaná heda,asi 1000000x rozbitý koleno a loket xP,dále vyvrtnutá noha při floorbalu+naražená ruka,naražený a rozbitý koleno na in-linech. To je asi vše *) LoL = Lord of Lapalnd xD PS: R@d1at10n chudáku to bych si nepřál..... |
radiation > tvole jestli to byla fakt díra a nepřeháníš tak to je hustý nechtěl bych =/ |
Já nikdy nepojedu do okolí Klatov.Když sme měli hrát hokejový zápas kámošův táta mi pomohl oblíct betony(sem brankář)a když mi je utahoval kámoš mi omylem šlápl ostrou bruslí na prst panečku to bylo krve.A to není vše pak sem si na ŠVP vyvrkl kotník a chodil sem o berlích 2 týdny.Pak sem si u dědy na Moravě udělal díru do kolena a asi mi zůstane na doživotí.Šel sem za sestřenicí do stanu chtěli sme spát na zahradě a šel sem po schodech a zakopl jsem a spadl na čtvercovanou kovovou podložku a krve jako n*****o au mám tam jěště peknou díru ale naštěstí sem neměl nic zlomenýho a je mi 10 let no snad mě nic takovýho nečeká. |
jo ještě jsem zapomněl říznutí propiskou při rvačce trochu nefér proti holým rukám |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4064 sekund |