ja som mal viac tych zranení kopol som do hrdzaveho klinca z nohov rozbil som sklo z rukov to pi prerezalo zilku isla s toho nenormalne krv a kamos ma hodil s hlavou na kameň to boli moje najhorsie zranenia s krvou |
To jednou jsem byl s kamarádkou na chatě... Spali jsme ve stanu a rodiče odjeli,tak jsme.. ehm xD dělali samí erotický věci (jako... oral atd... ) Pak tam vlezl její pes a prokousl mi ruku .__."" xD |
mates - To víš, to sou hrozný dementi. (Ne že bych byl rasista, ale myslim tyhle co dělaj takový věci.) |
já jsem jednou jako malej si hral na pískovišti a přišel tam cikán a žekl že ať ,u dám hračky nebo mě zbije a já mu je nedal a on mě strčil a já spadnul na roh pískovište měl jsem střední otřrs mozku a rozbitou hlavu |
já jednou jsem spadl do potoka plného kamenů a naštěstí jsem si jen narazil nárt |
Jo, to já měl už devětkrát něco zlomenýho a naštípnutýho, ale ani jednou na kole. Zázrak. Doktoři říkají, že prý mám slabší kosti a přitom na sýr jsem jak myš a mlíko každý den k snídani a někdy jen tak. Má nejhorší zlomenina byla loket, no vlastně to byla roztříštěnina. Kvůli tomu čtyři operace a na té první mi to ještě víc zhoršili, tak mě převezli do jiné nemocnice a tam jsem prožil zbylé tři operace.Měl jsem otevřenou zlomeninu, k tomu přetrhané všechny nervy v ruce, takže čtyři měsíce rehabilitace. V nemocnici jsem byl asi 14 dní. V ruce jsem měl, dva šrouby od brňavky nahoru, nějakou kovovou destičku, která když mi převazovali ruku, tak polovina ní mi koukala z ruky. A napočítal jsem 52 stehů. No a výsledek po úrazu, ještě pořád nemůžu pořádně skrčit ruku a mám jí celkově oslabenou o proti druhé. No a když mi vyndavovali ty šrouby, tak to bylo jak když vyvrtáváte šrouby z dřeva, až to vrzání bylo slyšet. No špatně se mi na to vzpomíná, fakt. |
mě jednou na ŠVP omylem jeden kluk hodil docela tlustej klacek na hlavu a málem mi to rozbilo hlavu kdbych tenkrát neměl kšiltovku tak bych měl rozbitou hlavu a možná jsem měl potom i lehoučkej otřes mozku |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7586 sekund |