já mám fizyčku z boxu a ovládání svalů zrovna tak takže nemám problém udělat třeba vlajku nebo tak. |
Musíš hlavně trénovat a skákat na čistejch,bezpečnejch místech,abys omezil riziko úrazu na co nejmíň.A když se nějakej stane a neni to tak vážný tak jde o to vstát a zkusit to znova.Když je to vážný tak jde o to se nebát a jak se vyléčíš tak na to jít znovu. Ne že si nabiješ a řekneš: "Já jsem si nabil bůůůůůůůů!!! Už nebudu dělat parkour" To pak neni parkour.Parkour je životní styl. |
V tom to je nesmíš se bát, někdy se stane útraz ale vyléčí se to a můžes skákat dále |
bratranec skáče a měl 2 zlomenou ruku 1 nohu .....a já bych to měl na poprvé ale taky si netroufám |
Mně se to líbí ale nemám fizičku abych mohl parkour dělat,myslím že bych si hned zlámal hnáty ,rád sportuju ale na to si fakt netroufám |
Prostě, když někdo nechápe co je to parkour tak se nemáš čemu divit |
jo parkour to je zábava jak cip, nebudu soudit sám sebe protože nechci machřit to by mě musel nejdříve někdo vidět. Teďkom se učím různé blbosti např: arab (hvězda bez rukou), motýlek (nejde vysvětlit) atd. jako každý parkourista mám team. Umím kotoul letmo atd. takové začátečnické blbosti, ale numím front .. ani back.. Jinak ještě dodám pat.... parkour je adrenalin . Parkour trénuju skoro každý den (teďkom poslední měsíc). A jestli tu je někdo z okolí Frýdku- Místku tak at mi napíše na ICQ a můžeme zaskákat (478992544) |
já to umim taky ale to každej pokročilej parkourista.Teda nedám backflip ani frontflip ale trénuju na wallspin |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3516 sekund |