jasně,takové hry existujou např. tady http://www.cbc.ca/kids/games/freerun/ Je to parkour.Dával jsem to do "online hry na přání" ale není to tady. Dobrá hra.Ale hra jako třeba fotbal parkour určitě není. |
já jsem začínal na ulici, až pak jsem si něco našel na internetu a šel do tělocvičny |
nejdřív se musí trénovat.První měsíce parkouru můžeš třeba jen běhat a posilovat a dá se říct,že děláš parkour. V tělocvičně je to pro začátek dobrý ale potom se těžko zvyká na město. |
jtj., ale když někdo neví, co parkour je, tak by neměl hned přeskakovat zablácený sloup na ulici, to by si pěkně nabil jinak máš pravdu |
Killer - máš pravdu,to je vlajka. Martin - ale parkour přeci neni jen o útěku.Je to o svobodě pohybu v ulicích.Je úplně jiné přeskočit kozu v tělocvičně než zablácený sloup co ti rozedře ruce. Parkourem musíš žít. |
parkour mě nadchnul, když jsem byl menší, chodili jsem trénovat do tělocvičny s lidma a když bylo hezky, tak do ulic, ale pak se mi víc líbilo akrobatické bojové umění (ty s náma cvičili společně v tělocvičně)
parkour je dobrej, když potřebujete utíkat, před kýmkoli na ulici, když umíte dobře parkour, tak vás nikdo nechytne |
jo ta vlajka je na tom videu tych Yamakashiů (aspoň myslim jak se pověsí za tu značku a tak tam vysí) |
chytíš se za tyč rukama a nohy napneš do vzduchu (vypadá to jako vlajka) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5299 sekund |