nejdřív to zkoušej na lavičce.A začni s monkey ballanc a monkey dělej na menších překážkách já už jsem se ho naučil celkem dávno ale pořád jen na menších věcech.A když už tak je lechčí kash než monkey. |
a nesmíš mít moc dlouhý nohy, nebo jsou potřeba dlouhý ruce jednou jsem to z nudy zkoušel a ....... od tý doby už né |
No nevim co je na tom holkozískavacího dáš MONKEY a všici se k tobě sesypou? MONKEY mi nejde, tak něco jinýho |
Já znam leda "Přepadení 13 okresku" což o Parkouru neni P Ale parkour je dobrá týpkařina..kterou by se dali oslnit Holky D ikdyž já tímhle způsobem holky nezískávám.. |

Prosim vas je tu niekto kto vie naozaj co je to parkour,jeho teoriu...?A okrsok13 film moze podla mna byt v tejto teme pretoze je to film o parkouru.Kto sa tu uci niake new techniky okrem free runing prvdaze....?Napiste rada pokecam,pomenim skusenosti....Ja napriklad sa chstam spravit teraz niekedy video. |
¨Já neřekl, že je to blbost, ale že freiranink je blbost (to slovo) |
lol freiranink já nemůžu xD xD xD jinak mě freerunning jako blbost nepříde ale parkour mám radši |
Jej, no asi jo, ale to nic nemění na tom, že freiranink je nesmysl |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4140 sekund |