pattrisek:tak to ti gratulujem aj ja asi tu budem chodit len kvoli tejto diskusii xD no a kong je lahci to mas pravdu a ty skaces s Tophyx?Aj ja idem teraz spravit new ale asi az po par dnoch boli ma zadok.... |
Hehe to sem ani nečekal že se tenhle můj topic tak chytne.Nezbývá než abych si pogratuloval Gratuluji si Po vedlejšku: Monkey chce dobrý odraz a vůli. Vamaka:King kong je opravdu lehčí ovšem mě nejde na zábradlí.Na zdích a lavičkách apod. v pohodě a monkey dávám všude.Monkey nemá nic společného s dělkou nohou a rukou. Hmm vidím že sem Tophyx už přidal naše video.Je to děsný že jo?? Budem točit další tak snad se povede. |

Vamaka:trocha cviku a budes vediet vselico staci trening |

Vamaka: stoho si nic nerob ani mne nejde mankey a kong jedine niekedy kash |

A len tak by ma zaujimalo kto z vas uz mal niaku nehodu v parkoure ze sa mu nepodaril trik a tak?Mne osobne sa nepodarilo len par amnkey na telesnej ked som zacinala dalej piatok 13steho balanc na plote(mensom ostnatom)prepichlo sa mi kusok koze nic vazne no a potom balanc na krivom zabradli to zabolelo no a najcerstvejsie mam balanc no ale islka som uz robit turtle ale vyslo stoho ten trik co sa prehodite cez murik alebo tak ale na zadok au boli ma setko.. |
Mhaja: My víme Tophyx: Já už MONKEYe nebudu dělat, King Kong je lehčí, teda pro mě |

Fir36e-parkour neni o baleni holek no ak myslis tak podla teba moze byt ale teoria parkouru je o niecom uplne inom. |

killer s tym zakopnutim sa mi to stalo na telesnej fu ale mala som nastastie dobry dopad . |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3772 sekund |