Tady vám posílám fotku mýho psa http://img143.imageshack.us/f/kejsina.jpg/ někdy se mi zdá že je hyperaktivní 1. června jí bude 1 rok zatím se jí daří dobře |
LoL nyní se to změnilo mám 2andulky,1želvu(vodní) a psa.Jinak do budoucna bych chtěl buď užovku červenou(had) nebo jakýhokoli gekona(ještěrka) kdyžtak záložní plán je chameleon =) ae ještě to není jistý.. |
já mám věčně hladovýho "králíčka" Ferdu a děsně uřvanýho Pepíčka (andulku) kterej začíná mluvit takže mě asi klepne pepka=) měla jsem ještě 1 andulku Lojzu ale ten umřel když jsme 2 dny po vánocích (moc hezkej dárek to teda nebyl=( ) přinesli Pepíčka HROZNĚ BYCH CHTĚLA krajtu nebo kobru ale to mi nasi nedovolej nebo myšky ale těch se bojí táta =) |
Mě nedávno roztrhala kuna morčárko Áďu.Ale teď mám papouška patagonského jmenuje se Rudolf |
lol já mám 2křečky Roborovského,2 Andulky(1máme náhodou),1 vodní želvu a psa |
Popis našeho psa: Náš pes se jmenuje Ketynka a je to fenka.Jsou jí 2 roky a rádá se kouká z okna.Když k nám Ketynka přišla do bytu hned zalezla po postel a další dny dokonce i čůrala na koberec.Mám jí hoddně rád a ona mně Ráda jí maso,ale když má hlad ,sní třeba i granule.Ketynka jí psí hranule,ale proč by si nepochutnala třeba na kočičích granulích? Ketynka je jako věršina psů všežravec,má dobrý sluch a čich.Ketynka je druh společenského psa.Je to rasa yorksírského teriéra a má barvu šedivou.Je to malý pes,ale když ho porovnáte s ostatníma yorskšírskýma teriérama tak je obrovská .Všichni s naší rodiny jí máme rádi a ona nás . |
Trochu to tu oživím =). No mě do mé zoologické zahrady přibil ještě fenek. což je pouštní africké zvíře, ale dost rozšířené v čechách jako domácí mazlík. Je to jako kočkopes s velkýma ušima- http://cs.wikipedia.org/wiki/Fenek Všechno na té stránce není pravda. On totiž se fenek naučí i povely jako pes apod. Je s ním sranda a ostatní mazli si na něj zvykli a rádi si s ním hrají =) |
A eště něco Jáké zvíře vůbec ale vůbec byste nechtěli mít doma neboli co nesnášíte |
Heeejj zní to asi děsivě (viz.příspěvek č.24), ale asi budem mít štěňátka ![]() . Vstupenky budou dnes zlevněné!!! ![]() |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3698 sekund |