Zapomenuté heslo

Vaši domácí mazlíčci

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
33.
19:45 | 1.května 2009
můj pejsek,Filípek
32.
10:53 | 1.května 2009
moje morca lenka ^^
31.
15:42 | 26.dubna 2009
To je maso bejt tvym bráškou tak prodvam vstupenky do ZOO
30.
14:44 | 26.dubna 2009
Jé tak rybky jsem taky měla ale vyvraždily se navzájem a pak si je táta odtěhoval do kanceláře .

Já mám tříletou suchozemskou želvičku jménem Zory (jméno vybral někdo jiný xD) a i když se říká že želvy jsou pomalé tak tahle je občas rychlejší než já , ale to je tím že je malá, jenže ona bude žít prý 150 let takže toho naběhá asi dost, a jak bude růst tak asi bude pomalejší.

Pak mám 3 hady (Sofinka, Kačenka a Lukáš ) ale jsou to takový ty užovky apod., ale mazlit se s nima dá , i když se většína lidí hadů štítí tak já je ( a to mám po mamce ) v podstatě zbožňuju.

Ještě k tomu mám 2 malý laboratorní myšky (Simča a Lucka), a i když žijou jenom asi 2 roky, tak toho dost stihnou zničit . Když jsme si je přinesli, tak nám v noci utekly a našli jsme je někde v bratrovo hračkách-mezi autíčkama . Oni jsou dost rychlý a můžou překousat cokoliv a skáčou do výšky asi 30 cm , což je na jejich velikost dost.

No a k tomu mám ještě doma králíčka (Gábinku), s kterou je docela taky sranda, nejvíc když vleze do takovýho toho běhacího kolečka, protože ona začne běhat a zrychluje a zrychluje a pak chce zastavit jenže je to moc rychlé, takže se tam několikrát protočí dokolečka a já ji pak půl hodiny utišuju.

No a aby toho nebylo málo tak mám ještě 3 andulky (Filipa, Lukáše, Matýska) a dva kanárky (Elišku a Terezku) a ty jsou docela klidní, no i když jak kdy. Když jsem je domů přinesla, tak asi 3 týdny nemohly vystát mýho brášku a vždycky když prošel kolem ( a to bylo dost často) tak začaly řvát, že se tam nedalo vydržet a pak si už zvykly.

No a plus k tomu mám i fenku německého ovčáka (Blackie), ale měla jsem i yorkshira a bígla a asi 2 další psy, kteří jsou kromě Blackie všichni na chalupě s mojí tetou. I tak je mám ráda, ale s Blackie je asi sranda největší. Navíc musím často vstávat abych jí vyvenčila a to bývá docela zábava (jak kdy) .

A přidejme do mé zoologické zahrady ještě naše 3 kočky ( ta Stříška, ta Šeredka a ten Nikita) a k tomu i 3 koťátka (Tygřík, Flíček a Zuzanka), které se opravdu dobře snesou s Blackie, ona je přímo miluje, a ne až tak že by je láskou sežrala ale spíš je chrání, což je dobře.

No takže jak vidíte, tak si asi založím zoologickou zahradu .
29.
14:00 | 26.dubna 2009
A jak se jmenuje?
28.
13:18 | 26.dubna 2009
papoušek
27.
10:22 | 26.dubna 2009
mno měly jsme rybičky jedna byla dravá a tak sežrala zbytek ryb(býložravejchDD)takže z nich nic nezbylo ta dravá pak umřela za 5 dnů tak sme si koupily kocoura černýho Mikeše
26.
18:13 | 24.dubna 2009
Nemam nič.

Mal som jednu zlatuuuu malu mačicku bola trochu retardovaná ale bola zlata , a potom sa stratila.
25.
14:09 | 24.dubna 2009
já mám kocoura
24.
9:51 | 21.dubna 2009
co?
Zobrazeno 11-20 z 43 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Srpen 2026
PoÚtStČtSoNe
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.6640 sekund