Jé tak rybky jsem taky měla ale vyvraždily se navzájem a pak si je táta odtěhoval do kanceláře . Já mám tříletou suchozemskou želvičku jménem Zory (jméno vybral někdo jiný xD) a i když se říká že želvy jsou pomalé tak tahle je občas rychlejší než já ![]() , ale to je tím že je malá, jenže ona bude žít prý 150 let takže toho naběhá asi dost, a jak bude růst tak asi bude pomalejší. Pak mám 3 hady (Sofinka, Kačenka a Lukáš ) ale jsou to takový ty užovky apod., ale mazlit se s nima dá , i když se většína lidí hadů štítí tak já je ( a to mám po mamce ) v podstatě zbožňuju. Ještě k tomu mám 2 malý laboratorní myšky (Simča a Lucka), a i když žijou jenom asi 2 roky, tak toho dost stihnou zničit . Když jsme si je přinesli, tak nám v noci utekly a našli jsme je někde v bratrovo hračkách-mezi autíčkama . Oni jsou dost rychlý a můžou překousat cokoliv a skáčou do výšky asi 30 cm , což je na jejich velikost dost. No a k tomu mám ještě doma králíčka (Gábinku), s kterou je docela taky sranda, nejvíc když vleze do takovýho toho běhacího kolečka, protože ona začne běhat a zrychluje a zrychluje a pak chce zastavit jenže je to moc rychlé, takže se tam několikrát protočí dokolečka ![]() a já ji pak půl hodiny utišuju. No a aby toho nebylo málo tak mám ještě 3 andulky (Filipa, Lukáše, Matýska) a dva kanárky (Elišku a Terezku) a ty jsou docela klidní, no i když jak kdy. Když jsem je domů přinesla, tak asi 3 týdny nemohly vystát mýho brášku a vždycky když prošel kolem ( a to bylo dost často) tak začaly řvát, že se tam nedalo vydržet a pak si už zvykly. No a plus k tomu mám i fenku německého ovčáka (Blackie), ale měla jsem i yorkshira a bígla a asi 2 další psy, kteří jsou kromě Blackie všichni na chalupě s mojí tetou. I tak je mám ráda, ale s Blackie je asi sranda největší. Navíc musím často vstávat abych jí vyvenčila a to bývá docela zábava (jak kdy) . A přidejme do mé zoologické zahrady ještě naše 3 kočky ( ta Stříška, ta Šeredka a ten Nikita) a k tomu i 3 koťátka (Tygřík, Flíček a Zuzanka), které se opravdu dobře snesou s Blackie, ona je přímo miluje, a ne až tak že by je láskou sežrala ale spíš je chrání, což je dobře. No takže jak vidíte, tak si asi založím zoologickou zahradu ![]() ![]() ![]() . |
mno měly jsme rybičky jedna byla dravá a tak sežrala zbytek ryb(býložravejch DD)takže z nich nic nezbylo ta dravá pak umřela za 5 dnů tak sme si koupily kocoura černýho Mikeše |
Nemam nič. Mal som jednu zlatuuuu malu mačicku bola trochu retardovaná ale bola zlata , a potom sa stratila. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6640 sekund |