Medr> Já naopak mám rád ženské vokály v metalu, osobně moc nemusím třeba death metal a grindcore a nejraději mám asi symphonic metal, který se bez ženské neobejde. A pokud ti připadá, že ženské nedokážou zpívat drsně, zkus ruskou folk-metalovou skupinu Arkona. Jinak když se ti písnička nelíbí, nepiš, že je to sračka, jiným se může líbit. |
hele lidi co říkate na ženské v metalové kapele mě osobně se to vůbec nelíbí protože si myslím že nemají na to tak tvrdý hlas jak chlapi a ani se tam nehodí jaký je na to váš názor? |
to je sračka pomalá ta písnička mě docela naštvala ale co se týče zbytku písniček v albu All Hope Is Gone tak to docela ujde líbí se mi Psychosocial,Sulfur,Gematria a doceala ujde i Vendeta ale ostatní taky ujdou dal bych tomu albu asi tak 82% |
to sice jo ale některé písničky co sem poslouchal sou docela dobré |
no jo ale vypadají hrozně jim myslím dela managera Marilin Manson nevím jestly ho znaš |
jo jak sem to slyšel poprvé tak sem si myslel že tam sou Slipknoti kdo tam ze Slipknotů vůbec hraje ten bubeník? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3269 sekund |