Je to na metalové poměry spíš trochu slaďák, grunty tam sice jsou, ale hlavní tam je ženský vokál ... ale poslouchá se mi to fakt příjemně, Simone Simons zpívá fakt pěkně. |
Abych byl upřímný tak o takové skupině jsem neslyšel..Jned si du stáhnout album |
zná tady někdo holandskou skupinu Epica? Od ní se mi moc líbí písničky Blank Infinity, Force of the Shore, Mother of Light a celkově album Consignto Oblivion ... |
nevim jestli tenhle metal znáte ale objevil sem nějakej Druh Metalu který se nazývá NWOBHM (New Wave's of British heavy metal) (O.O) |
víte co nechápu jak může někdo (SIIaDoWz) soudit když sám ani nezná(nebo neví co je a oč tam jde) co je např: Doom Metal,Gothic Metal,Nu Metal,Speed Metal,Power Metal,Dead Metal,Grindcore,Black Metal atp..... |
Medr>OO tak to sis ...,dead memories je nejlepší písnička,je procítěná luxusní hudba,a klip se k tomu totálně hodí,nechápu co ti spadlo an hlavu...PSychosocial je o proti tomu nuda,je už to profláknuté,ale dead memoriëst je prostě nej písnička z alba,hen za ní je asi nejlepší all hope is gone..
//edit vulgarismu na "..." by Ravennka |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4116 sekund |