Zapomenuté heslo

Metal is the best!

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
494.
Vamaka [profi hráč]
13:51 | 6.září 2009
Fire> Canibal odešel? Btw. Já jsem taky příznivce metalu
Sorry za offtopic, ale ještě sem neslyšel, že Canibal otchází
493.
13:23 | 6.září 2009
Medr - jestli sis nevšimnul, tak těch prohřešků bylo víc; pokud se ti nelíbí nastavená pravidla, které jsou nastavená takhle už dlouho, tak samozřejmě si můžeš jít kam chceš, nikdo tě držet nebude, je to čistě tvoje soukromá věc. Ale nechápu, proč je potřeba psát vulgárně, že tak mluvíš - prosím, ale tady si to můžeš rozmyslet a napsat to slušně. Každý jiný user s tím nemá problém, ale ty ano - hm, problém asi nebude v pravidle
492.
12:06 | 6.září 2009
Medr> Já myslim, že by si za tohle neměl dostat.. ae z cela jasna to bude smazáno, protože odhody se píší jinam.. btw.. škoda, že odcházíš.. ;( poslední příznivec metalu/Metalista.. odchází.. Snad se sem Vráti Aspoň Cannibal Corpse.. ;(
491.
11:53 | 6.září 2009
Tak to je moc dostat na jedno hlupé slovo -500kreditů asi odcházím s SG ani bych se nedivil když dostadu minus za tenhle komentář
490.
11:52 | 6.září 2009
Medr> KoRny?! No néé.. to je potěšení..
489.
0:41 | 6.září 2009
KoRn budou vydávat po 3letech nové album bude někdy v roce 2010 huráááá

vidím že se tu už nesmí říct ani jendiné trošku vulgární slůvko upřímě už me to tu štve!

//edit by Ravennka, sloučeno, vulgarismus, upraven počet "!" -500kr.
488.
12:50 | 5.září 2009
Medr> No jo no, lidi jsou hold takový.. většina lidí se mi snaží nakukat, že v metalu zpívaj o hnusnejch věcehc(což samozřejmě vim) Ale nechápu co je na tom az vadu.. Metal je prostě umění(jako jakáko-li hudba, a neřikam, že ani Hip-hop neni umění..ale každýmu se líbí jiná.. ) Podle mě je metal nej..

for-get> konečně, něco normálního.. Né.. Ale řekl si to přesně jak sem to chtěl říct/napsat já..

BLOOD?MONEY> Jóó.. tak to se máte.. my už tam nejsme žádný kluci.. a holky na tyhle drsoňě nejsou.. což je škoda
487.
10:21 | 5.září 2009
Pokud někdo pustí hudbu, která se mu líbí, tak neřeknu ani slovo, prostě se líbí jemu, říkám si v duchu, "jéžiš, to je hrozný, mohl by to vypnout", ale do očí mu o říkat nebudu, možná tak odejdu, ale nebudu mu hatit hudbu, která je podle něho ta kvalitní, každý má svůj styl a pokud to dělá někdo jiný, já ne =).

Omlouvám se za OT=).
486.
8:48 | 5.září 2009
spravně medr jenže já mám hustý že naše třída je celá metalová sme jedina metalová třída na škole takže u nás to je s těma nadávkama na opak hoper pustí hop a hned všichni na něj vypni ty hnusy
485.
0:35 | 5.září 2009
Nechápu proč nás metalisty považujou za blbečky a přitom si neuvědomujou jak se sami chovají dávám príklad sedím ve škole o přestávce a z nudy si pustim něco z metalového žánru a všichni hned vypni ty hnusy apod. ale když pustí něco oni tak musím držet hubu bo bych byl nejhorší -jenže já stejně nejsem nikdy zticha takže lidi nenechte se tema kreténama utlačovat

//edit by Ravennka, vulgarismy nahrazeny, -100kr
Zobrazeno 191-200 z 684 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Červenec 2026
PoÚtStČtSoNe
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.2901 sekund