554. A jak se mám asi chovat, pokud vim odstartovals to ty=P Btw: Imbecil není jméno |
metal je dobrej poslechnete si nekdo canibal corpse sou fakt moc dobry |
to tričko musí být mazec já taky poslouchám metal ale ne že bych do toho byl úplný blázen tak vás zdravím |
Zdarte metalisti hlavně zdravím kámoše Fira a kdyby se tu ukázal Striker takže ho poždravoju tak se mějte cucáci hodně zdaru.A nenechte si nic líbit Ravennka>mě je jedno ať si tu mluví každý jak chce ale já na pravidla kašlu je to jen čistě moje věc a nevšim sem si že bych řek nějaké extrémě sprosté slovo |
Se všim..!! Děláš ze mě Imbecila.. A já nemam rád když se ke mě někdo chová jako k 3letýmu!! > Prostě.. máš debilní otázky.. furt mě jenom napomínáš.. Tomuhle se neřiká kamarádstvý.. ale buzerace a jestli se ke mě budeš chovat takhle ty, tak já k tobě taky tak. Sory, za Vulgarismus/nadávky, ale tohle nedejte vydržet.. |
Vamaka> Cannibal.. Njn.. ale ten se tu tak moc často neukazuje.. a nedělej ze mě Blbce..! Začínáš m štvát..!! > |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2572 sekund |