Hej ale ja bych nikdy nemohl šňupat COX nechápu jak tomu mohli přepatdnout |
Ravennka: Hraje ti Ozzík, nebo Black Sabbath? Hele, ale Neberte to s tim Ozzym tak vážně, viděl jak umřel jeden člen z jeho skupiny, když ho Black Sabbath Vyrazili.. |
Fir36e? Prosím? Já myslela, že metalisti jsou drsný a nějaká ukousnutá hlava netopýra je nerozhází. Ozzy mi tu teď hraje, očividně jsi něco nepochopil... |
Ravennka: Ne to tam vážně neřikali a neodváděj lidi od metalu, jestli ti to vadí, tak to sem nepiš, nikomu by to neublížilo.. |
A říkali tam taky, že Ozzy ukousnul na jenom konzertu netopýrovi hlavu? Pak měl oplétačky s ochráncema zvířat =)) Jinak jeho žena, Sharon, je fakt drsná paní. Ta mě baví z jejich rodiny nejvíc =) |
to je dobrý dokument a bylo tam drsné jak říkali o Ozzym še šňupal mravence to byla sranda |
Tak zase sem tu.. velký rozestup, že.. já jen, pro metalisti, včera (čili v pátek) vždy dávají takový magazín: Sedm epoch roku a včera to bylo o Heavy a Trash metalu.. takže je to celkem dobrá věc.. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4776 sekund |