dawer je třeba power,gothic,hard,progressive,glam,nu(to už tady Ravennka uvedla )trash,redneck,folk,vikinggore a doom to je vše a všechny jsou dobré víš kdyš jsi pravý metalista jsou všechny druhy dobré a samozřejmě ty co jsi uvedl patří taky k tomu že |
njn chtěl jsem se zeptat jaký posloucháte metal?black,death,heavy(nwm eště jaký jinší)?tak hlasujte já poslouchám určitě heavy ostatní jsou taky super ale heavy je nej! |
Tak se for-gete uklidni a nezkládej tady na flame. Tvůj nový nick opisovat nebudu, protože už takhle kvůli tobě vynákládám víc úsilí, než by sis zasloužil. A než se tady začneš bůh ví jak neinteligentně vylejvat, tak by bylo vhodno, nehrát si na mrtvého a nejdřív s Ravennkou dořešit ten tvůj multiaccount... |
Metal je na nic.. A Marlyn Manson to je takovej úchylák, nechápu vás, že zrovna takovýho chlápka vy máte za vzor. . Jinak nic proti, pouze můj názor |
Oni by "metalisti" neměli žádný problém, kdyby se trochu uměli chovat... ale když to neumí, tak je to jejich mínus - doslova.
Jinak to bylo smazáno z toho důvodu, že "ahoj metalisti" fakt teda neni příspěvek k tématu... navíc ještě dva po sobě. Nechala jsem to tu dlouho, dokud se nechytl někdo jiný, pak jsem to smazala, bylo to tu naprosto zbytečně. |
hej Dups kdyby něco tak nemyslím že fir36e je jediný metalista tady tak nwm co ti je jo a tak nechápu proč s tou kapelou nechcete být slavní být váma tak začinám někde na nějakých pártých a pak někde na pořádných koncertech no takle by to šlo pokud máte vybavení na to |
čus metalisti píšu to už po druhý že vás všechny zdravim a tak no proste fir36e xxx se s nima a neřeš je seš tady poslední pravej metalista ostatní metalisti včetně mně už sou v minusu a byl bych rád kdyby ten dotyčnej xxx co mi smazal předešlej komentář mi ho xxx nemazal a asi touhle dobou co to budete číst už budu pár kreditů v mínusu kvuli my vulgarite tak se tady mnějte ....jo a mam vás pozdravovat od postcopse že to tady hromadně až na vyjímky xxx tak se loučim pár teček... a děte někam nemetalisti ....a ještě se pochlubim už se skoro mněsíc učim hrát na kytaru a je to mrtě best doporučuju vám začít na něco hrát ...... s kámošema budeme mít kapelu ne nic velkýho ale na to zahrání mezi kámošema to stačí ...TOT VŠE....
metalu amen !!!
//edit by Ravennka, vyškozena vulgarita (každé slovo x 200kr.), smazána hromada teček a hromada vykřičníků (každé smazání x 200kr.), provokace (1000kr.) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2450 sekund |