Fir36e> a to s tématem tohohle topicu souvisí jak? Pokud si chcete něco takového řešit, tak si to řešte v poště a neobtěžujte nás ostátní (aktuálně mě), které ty vaše offtopic pochybné výlevy (aktuálně tvoje Fire) vůbec nezajímají a nechápu, proč je tady vůbec musí číst (musí myšleno samozřejmě tak, že tady jsou a když si chcou přečíst něco v tomhle tématu, musí přes ně přejít, nikoli tak, že jsou k tomu nuceni nějákou silou). |
Ravennka: ty čteš základně moje příspěvky a pak se rozmýšlíš jak mě zbuzerovat, co? |
Fir36e> hezký ukazovat, že metalisti jsou feťáci na rockové skupině =)) |
Fir36e:já už jsem dávno na Metalu jen tak jo už asi tak 5 let ale i tak dík za pochvalu |
Vlasec: No tak to teda lol. Já třeba Nu-Metal zrovna nerad. BLOOD?MONEY: ale oni Metalisti feťáci jsou, ale to jsou skoro všichni. třeba dokonce Rolling Stones umřel bubeník nebo bassista (nemůžu si vzpomenout na jméno) kvůli předrogování a utopil se v bazénu. Madaragames: takže si se dal na Metal, jo? chválim. |
já Rock i když hip-hop není k zahození ale i tak Rock(METAL)je lepší |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2862 sekund |