Brrr... Hopery nemm rád.. =) ale když se to někomu líbí ať..ale já zůstanu u Metalu/Rocku.. =) |
SPAMovat bys nemusel, abych nebyl offtopic, tak rock, sice jsem to už jednou psal, ale to neva |
Rapování samo o sobě má něco do sebe, třeba nu-metal mi připadá v pohodě, rap se střídá se zpěvem a hudba nezůstává u čtyř taktů, co jedou dokola (aneb pusť tam ten beat). |
BLOOD?MONEY> hlídej si slovník, ber to jako napomenutí, chápu, že jsi rozčilen, ale jde to vyjádřit i bez vulgarismů... |
metal jungle hop je doslova na prd nesnášim ho všude se vetře nedávno sem koupil mymu bratrovi časopis o zvířatech brachoj je 4 roky a tam téma na 3 strany mají pejsci rádi hip hop už mně děsně štve že je všude vo metalistech se akorát říka že to sou fetáci kdyš to neni pravda
//edit by Ravennka, aby bylo vidět, že to jde i bez vulgarismů |
rock,hip-hop je na nic a ale taky spíš poslouchám metal ale rock je i tak Dobrý |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.8343 sekund |