Jakub07> tý jo, to je nezvyk vidět tě v černém, úplně jsem tě přehlídl Tady budeš vždycky vítaný ať budeš přihlášený nebo ne a jestli budeš chtít nějakou funkci, tak stačí napsat. Je to ale časově omezené, né že mi napíšeš za deset let né vážně, kdybys chtěl třeba nahrát obrázek, tak na to musíš být minimálně profi Taky bych se měl občas hodit do oflajnu a jenom tady hrát hry, ze začátku jsem nedělal nic jiného, proto jsem tenhle web taky založil, abych hrál online hry v příjemném prostředí Teď už tu dělam milión jinách věcí, o kterých nemá normální user ani páru a čas na hraní už mi nezbyde |
Ty, koukám, budeš větší oříšek než Suzuzi ;D
Ne... jsem to možná blbě formulovala. Když plánuješ čas od času se zastavit, tak proč ne i tady pozdravit staré známé?! Nikdo Tě nenutí tady trávit dny a noci, ale třeba jednou týdně se na půl hoďky zastavit?! =)
a díky i za tuhle odpověď, byla důležitá |
Nepřipadne Ti to trochu hloupý? Budeš sem chodit, ale vlastně nebudeš?! Promiň, tohle nechápu. Pochopím odchod úplný, pochopím vzdání se moderátorství, protože toho má člověk nad hlavu, ale nechápu tohle poloodejití... Mimochodem, jenom tak pro zajímavost - jak dlouho jsi nad tím přemýšlel? =) (ať mám porovnání) |
No moment, takže zůstáváš, akorát sem budeš chodit míň a nechceš moderátora?! Ale to je přece úpe něco jiného než úpe odcházet... |
Co k tomu napsat, je to škoda, že SG přichází o jednoho VELKÉHO člena *pomyslné* rodiny. Nebudu se dlouze rozepisovat, ale opravdu mě to mrzí. Snad ti SG zpříjemnilo život a snad ses tady něco naučil a nasbíral nějaké cenné zkušenosti do života. V poslední době se mi zdá, že *všichni* odchazí a přichází, ale já se odejích určitě nechystam a SuperGames tu zůstane se mnou |
Ne, Ravennka neodchází, ale myslí si, že těch rozluček v poslední době bylo až nějak moc. Abych řekla pravdu, tak být dneska ten stav co tenkrát a mít ty svoje zkušenosti, tak bych si vzala pouze "dovolenou", jak jsme to nakonec nazvali. Ono totiž po několika měsících a aktuálních problémech je docela fajn se vrátit na místo, kde jsi něco platný. A to myslím smrtelně vážně. Popřemýšlej o tom svém definitivním konci. Pokud ti připadá, že Ti moderátorství padá na hlavu - vzdej se moderátorství. Píšu Ti něco obdobného jako Suzuzi, protože to jsou zkušenosti a těch není nikdy dost Takže za tu dobu, co budeš pryč, popřemýšlej, jsi-li zralý na definitivní odchod a už se nikdy nebudeš chtít vrátit. |
Ježiš, co je to se všema? To je na hov** když budou odcházet moderátoři........ |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5941 sekund |