Zapomenuté heslo

Rozlučka

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
104.
Martin [Admin]
22:26 | 7.července 2009
Jakub07> tý jo, to je nezvyk vidět tě v černém, úplně jsem tě přehlídl
Tady budeš vždycky vítaný ať budeš přihlášený nebo ne a jestli budeš chtít nějakou funkci, tak stačí napsat. Je to ale časově omezené, né že mi napíšeš za deset let né vážně, kdybys chtěl třeba nahrát obrázek, tak na to musíš být minimálně profi
Taky bych se měl občas hodit do oflajnu a jenom tady hrát hry, ze začátku jsem nedělal nic jiného, proto jsem tenhle web taky založil, abych hrál online hry v příjemném prostředí Teď už tu dělam milión jinách věcí, o kterých nemá normální user ani páru a čas na hraní už mi nezbyde
103.
22:11 | 7.července 2009
Ty, koukám, budeš větší oříšek než Suzuzi ;D

Ne... jsem to možná blbě formulovala. Když plánuješ čas od času se zastavit, tak proč ne i tady pozdravit staré známé?! Nikdo Tě nenutí tady trávit dny a noci, ale třeba jednou týdně se na půl hoďky zastavit?! =)

a díky i za tuhle odpověď, byla důležitá
102.
22:01 | 7.července 2009
Nepřipadne Ti to trochu hloupý? Budeš sem chodit, ale vlastně nebudeš?! Promiň, tohle nechápu. Pochopím odchod úplný, pochopím vzdání se moderátorství, protože toho má člověk nad hlavu, ale nechápu tohle poloodejití...

Mimochodem, jenom tak pro zajímavost - jak dlouho jsi nad tím přemýšlel? =) (ať mám porovnání)
101.
21:57 | 7.července 2009
No moment, takže zůstáváš, akorát sem budeš chodit míň a nechceš moderátora?! Ale to je přece úpe něco jiného než úpe odcházet...
100.
rara01 [profi hráč]
21:50 | 7.července 2009
Jéžiš marja, to je hrozná barva
99.
21:43 | 7.července 2009
Já tu budu s tebou kdo se přidá???
98.
Martin [Admin]
21:40 | 7.července 2009
Co k tomu napsat, je to škoda, že SG přichází o jednoho VELKÉHO člena *pomyslné* rodiny. Nebudu se dlouze rozepisovat, ale opravdu mě to mrzí. Snad ti SG zpříjemnilo život a snad ses tady něco naučil a nasbíral nějaké cenné zkušenosti do života.
V poslední době se mi zdá, že *všichni* odchazí a přichází, ale já se odejích určitě nechystam a SuperGames tu zůstane se mnou
97.
20:55 | 7.července 2009
Ne, Ravennka neodchází, ale myslí si, že těch rozluček v poslední době bylo až nějak moc. Abych řekla pravdu, tak být dneska ten stav co tenkrát a mít ty svoje zkušenosti, tak bych si vzala pouze "dovolenou", jak jsme to nakonec nazvali. Ono totiž po několika měsících a aktuálních problémech je docela fajn se vrátit na místo, kde jsi něco platný. A to myslím smrtelně vážně. Popřemýšlej o tom svém definitivním konci. Pokud ti připadá, že Ti moderátorství padá na hlavu - vzdej se moderátorství. Píšu Ti něco obdobného jako Suzuzi, protože to jsou zkušenosti a těch není nikdy dost Takže za tu dobu, co budeš pryč, popřemýšlej, jsi-li zralý na definitivní odchod a už se nikdy nebudeš chtít vrátit.
96.
14:50 | 7.července 2009
to jo, ale nikomu poroučet nemůžeš =(
95.
Vamaka [profi hráč]
14:06 | 7.července 2009
Ježiš, co je to se všema? To je na hov** když budou odcházet moderátoři........
Zobrazeno 231-240 z 334 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
4
Profily
4
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Červenec 2026
PoÚtStČtSoNe
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.5148 sekund