*LOL* Rave chceš mě rozbrečet či co? :´-( kdybych mohl... raději nic nebudu řikat nebo to ještě špatně zkončí . Jak vidím a čtu není to tady zrovna růžové tak Rave ty se měj dobře přemlouvat tě nebudu, stejně to nemá cenu hodně štestí do života a ať myslíš jen na to nejlepší |
Ještěže jsem to nesmazala teď se to bude hodit... =)
Dámy a pánové - poroučíme se s okamžitou platností (kdo nás bude chtít kontaktovat, ať to udělá, ale jinak než tady - teď se odhlásím a už nikdy více zpákty - adios k dočtení sice zde: http://magazin.supergames.cz/ ale tak pro ty, kteří jsou líní klikat:
Muselo se to stát, muselo se to stát dříve nebo později, ale opravdu jsem nečekala, že se to stane tak brzo. Je mi velmi líto, že měl Martin pravdu a že končíme vlastně tak rychle, jak jsme začali. Ono to souvisí i s tím, jakým směrem se SG momentálně ubírá. Co se ale týká mne a časopisu – OSGM končí. Měla jsem ze začátku vizi, že časopis rozjedu a předám ho někomu v období vánoc, aby to byl opravdu časopis hráčů pro hráče, přeci jen – já hráč moc nejsem Já jsem chodila na SG spíš pokecat a trochu korigovat ten život tam. Nešlo o nic víc, o nic míň – o službu komunitě. Jenže komunita přestala mít zájem o to, být komunitou. Každý si hrabe na svém písečku a nikoho už ta komunita nezajímá. Kde je marná snaha, říkám si, proč já bych se měla snažit a zbytečně se nervovat s různými usery, kteří mi házejí klacky pod nohy, dělají naschvály a mám číst pomalu víc nadávek než normálního textu.
Tento úvodník je možná zvláštní – aby taky nebyl, je to úvodník ke 4. číslu, které je zároveň vlastně nekrologem. Nekrologem jak OSGM, tak Ravennky, jelikož tu na SG držela už jen povinnost vydávat časopis. A když, doslova, zblbli i ti poslední lidé, se kterými se dalo nějak komunikovat (vyjma tří, se kterými stejně komunikuji na různých jiných kanálech), tak co já bych si dělala zlost a zbytečně další problémy. Děkuji všem, kteří se nějak na časopisu podíleli a nevykašlali se na to tak sprostě jako ostatní. Děkuji všem, kteří nás četli a kteří soutěžili. Každý z nich dostane 500 kreditů nehledě na to, zda by vyhrál nebo ne. Na tom nezáleží. Tímto úvodníkem se loučím, tentokrát už nadobro. Nepochybuju o tom, že by se tentokrát již nenašel nikdo, kdo by mě lámal zpátky a navíc – ani bych nechtěla. V únoru jsem odešla, protože jsem nesouhlasila s tím, co se na SG děje. Teď odcházím, protože SG přestala být komunitou v tom pravém slova smyslu – což byl jediný důvod, proč jsem se všech aktivit na SG účastnila. Teď už tu jen vidím honbu za penězi, místo snahy o vybudování fajn místa, kam všichni budou rádi chodit (ano, parafrázovaná věta „napíšu si to na seznam, ale před tím mám spoustu důležitějších věcí“ se stane asi kultovní ) – a navíc, kvůli komu na SG chodit?! Komunita už není tou komunitou, kam jsem chodila pomáhat ráda. Kdo bude chtít, najde si mne, stejně tak jako minule.
Doufám, že tímto alespoň udělám radost těm, kteří byli vždycky proti mě a jenom jednu noticku – opravdu je mi líto člověka, který se do této nevděčné práce pustí „po nás“. Ano, píšu po nás, protože Kobyla odchází také. Přišel z jednoho jediného důvodu, a to pomoct mi si tady se všemi těmi provinilci poradit. A teď, když já se poroučím, nemá jediný důvod tady zůstat. Přeju všem „hodným userům“ hodně nervů a mějte se co nejlíp. - Ravennka - Martin ať si s "modrostí" naloží po svém... je to vážně šumák. Aktivita bude nulová
Hezký večer všem
|
Có že on nebyl odhalen, hlavně už byl podezříván už po 5 minutách. To si nemusel dávat takovou velkou práci s tím psaním. |
Já vim.. ale nechtěl sem to sem psát.. to sme to ještě neodhalili(on se neodhalil) |
Sasuke13> Lol.. jak to myslíš dobu neurčita..? To nevydržíš(i já sem se vrátil ) |
Rozhodl sme se a odcházím na dobu neurčitou protože bych vám nechtěl přidělávat problémi Morfe a Kakashi byli ste mezi mími nejlepšími kamarády a rozhodl sem setak abyste kvůli mě nemněli problém aď se vám daří a máte málo problému Ravennka byla si mezi prvními kamarády a měl sem tě rád nechtěl sem vám dělat takový problémi a vím že sem to přepísk Kobylo no spolu sme vycházeli jak žtak a mužu ti říct že sem nechtěl ti lhát já sem vůbec nevěděl že sem ho ví mínusoval ¨ Vamaka máš to tady nastarosti za oba dva jasný tak se drž Fire a Elektrono vy ste ti kámoši kteří mi pomohli pochopit jak psát dobrý komentářene |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2817 sekund |