Zapomenuté heslo

Rozlučka

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
194.
18:52 | 4.února 2010
Hádek opravdu neubude, ale já už se mezi ně rozhodně nepřipletu!
193.
Vojife [VIP člen]
18:50 | 4.února 2010
='(

Ale nechápu co mají všichni s tím "odcházením"! Lidi se i tak nezmění! Možná je dojmeš a budou na tebe vzpomínat, ale hádek neubyde! A když někdo bude začínat hádku, tak jí prostě nesleduj a tolik se nenaštveš! Podle mě je to úplně zbytečné!
192.
18:48 | 4.února 2010
Čus...ani mě nikdy pořádně nenapadlo že sem někdy napíšu o sobě ale nakonec sem píšu =(

Odcházim se SG
jsou tu bezva lidi,bezva hry a i témata..všecko možný ale už mě to tu přestává bavit...chat je častěji a častěji zaplaven nováčky kterým se musí furt něco vysvětlovat,nebo se na chatu řešej kraviny (jen málokdy tam je normální téma (nic ve zlym) ) a dál...už hodně dlouho sem chtěl bejt MOD nebo aspoň VIP...podle mě je to u mě nemožný,na VIP se myslim musí mluvit spisovně což já bych asi nevydržel a na MOD......Martin má dojem (a asi správnej) že dalšího moderátora nepotřebuje a pochybuju že kdyby uvažoval,tak že ho napadnu já
moje snaha pomáhat SG myslim ani neměla cenu (nesnažil sem se kvůli šanci na povýšení ae prostě sem chtěl pomoct) ae moc sem si nevšim jakýhokoliv ocenění ale nu což už je to fuk xD
taky na SG už nemám tolik času co dřív blbá škola ! možná o letních prázdninách nebo o jinejch bude šance mě tu zastihnout ae nwm no

chci poděkovat těm co se to týká...za jakoukoli pomoc,zastání,radu,kladný hodnocení xD,návrhu na profiho (a možná i na něco jinýho jen si nevzpomínám že by mi to někdo psal...možná jo =) ) pak taky za hodiny zábavy co sem zažil na foru a taky za tenhle bezva web kde sem se seznámil s tolika bezva lidma a ještě za hodně věcí ae to bych vypisoval moc dlouho... xD

nevím jak asi ještě dlouho mě tu uvidíte ae pár dní tu ještě pobudu...pokud mě cete kontaktovat icq: 591673806 a skype: snicky56 pokud máte na mě jakýkoliv (blbý) připomínky tak je radši ani nepište PS: já vim asi vám je to fuk že odcházim (kromě pár lidí) ae no co se dá dělat xP

zatim ahoj

SniCky
191.
18:47 | 4.února 2010
Nepočkam!
Ať už počkam pár dní, týden či měsíc!
Lidi, se prostě nezmění!
Tohle je poslední sbohem!
190.
Vojife [VIP člen]
18:45 | 4.února 2010
Fir - Tohle neříkej, jsi akorát naštvaný, to přejde. Počkej s tím ještě alespoň pár dní.
189.
18:41 | 4.února 2010
Hmm.. a je to tu zase!
Holt, se to SG ubírá špatným směrem!
Chtěl sem se stát vzorným, abych nedělal přítěž, ale bohužel!

Jak se říká:
Za žebrotu na žebortu.

Mohl bych říct, že hodně lidí mi tu bylo sympatických, a většina (kvůli nim hlavně odcházím) ne!
Takže, teď věnuju něco moderátorům:

Jakub07:
Byl jsi jeden z mých nejvíce oblíbených, a šel jsem hodně dlouhou cestu ve tvých šlépjejích, bohužel, nastal čas loučení..
takže, přeju ti štěstí a hodně zdaru, nijak si to u nikoho nepokaž, a doufám, že přečkáš s SG, až k jejímu hrobu.

Suzuzi:
Jsi poměrně mladší, než byl a jsou moderátoři, ale ty jsi svou práci zvládala a šikovně odvedla, byl jsem rád za každé i nepodstatné slovo, které jsem s tebou prohodil. Drž se, aspoň jako druhá v žebříčku.

Vlasec:
I ty jsi byl jeden z mých velmi oblíbených, obvzláště v době, kdy jse Jakub a Suzi vzdálili od SG, a přestali moderátorovat, možná tohle ani číst nebudeš! Ale chci aby ostatní věděli co za perfektního moderáotra jsi byl!

Tak to jsou všichni moderátoři, a teď mí oblíbenci:
(neberu to podle oblíbenosti, ale stejně ti o kteřích píši, jsou mí velcí oblbíenci):

k.ik.a:
Ty jsi byla perfektní kamarádka a čas od času, teda teoreticky pořád, můj terč žertů, ale přesto ti chci říct, byla jsi jedna z nejlepších kamarádka, a snad i ty bys mohla být můj vzor dokonalosti a srandy!

Mhaja:
Byla jsi perfektní kamarádka, hodně jsem se bavil při výrobě našeho webu, bohužel.. škrtni mě ze seznamu!

DooMasek:
Ty jsi byl taky můj perfektní kámoš, možná jsme se čas od času nepohodli, ale rozhodně jsi perfektní VIP, a chci aby si taky s SG vydržel, jak jen to půjde!

a samozřejmě, leader:
Martin:
Ty jsi vážně nejlepší admin kterého jsem měl tu čest potkat, vzdávam vám hold, pane.
Drž to SG při životě ještě aspoň 5 let!
188.
18:34 | 29.ledna 2010
daniel98:
mi - jednou si to napsal špatně, a pak najednou ne.. (o.o)
187.
18:50 | 26.ledna 2010
I když si my 2x pila krev xD
Budeš mi opravdu chybět byla si výborná moderátorka.
A starala si se o SG hrozně dlouho...
Takže ještě naposled budeš mi chybět.
186.
16:30 | 31.prosince 2009
Ano bude nám chybět všem ;-( (krom SPAMerů ) byla super sranda,ale všechno hezké jednou končí aby mohlo začít něco nového (Třeba i lepšího),ale o tom pochybuji,protože Ravennka byla supr.
185.
Vamaka [profi hráč]
15:59 | 20.listopadu 2009
Odešwl, prej ji sice miluje, ale to může i mimo SG, nebo tak nějak mi to psal
Zobrazeno 141-150 z 334 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
5
Profily
5
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Srpen 2026
PoÚtStČtSoNe
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.3279 sekund