a páč se to nevešlo, tak pokračování od začátku 8. bodu, páč ten mi to tam tak nepříjemně utlo... 8. Chtěla jsem odcházet v dobrém, odcházím ve zlém - proč ne, já bych takto nikdy nevolila a ať tu už na mne bude jakákoliv "špína", tak už se rozhodně nevrátím k odpovědi => chce-li mě někdo kontaktovat, má možnost na mailu. A abych pravdu řekla, tak od Martina snad ani nic slyšet nechci. Co se týče ftp, smazala bych z něj obsah (jak je slušností), kdyby nesmazal magazín. Takže, opakuji, chce-li někdo ho udržovat při životu, jsem schopna zaučit s wordpressem i užívání ftp a vše jiného potřebného |
Ponechám bez odezvy ten bordel pode mnou a píšu reakci na Martinovu zprávu na chatu, nereaguji tam, páč by se to smazalo (i když předpokládám, že to bude vzhledem k ostré kritice smazáno i zde). Martinova zpráva zněla: "magazín nebyl můj projekt, byla to věc čiště jenom Ravennky, já jsem z magazínu nebyl úplně nadšený, protože jsem věděl, že to přesně takhle dopadne! Ravennka si rozjede magazín, a pak si odejde, to od ní není úplně fér (taky mě to trochu osobně naštvalo), ale co se dá dělat, život jde dál nic se nemění na tom, že magazín bude brzo kompletně zrušen, takže jestli někdo, chce, tak ať si ho stáhne do PC nebo tak podobně, přesné datum zrušení magazínu vám dam včas vědět " A moje odpověď na to je následující: Když jsem se tohle dozvěděla, tak jsem nemohla nepřijít zareagovat. Protože tohle je naprostý vrchol! Vrchol všeho! Ode mne to není fér a Martina to naštvalo?! Takže bych tedy stručně nastínila důvod odchodu a proč jsem se teď naštvala jak za poslední rok snad vůbec: 1. admin hází moderátorům klacky pod nohy - kdy se naposledy přidalo něco, co jsme potřebovali?! Něco, co jsme opravdu chtěli?! Jo, sem tam se něco takovýho našlo, ale v poměru k tomu, co bylo potřeba udělat, to byl zlomek. Na druhou stranu ještě jsme měli omezený způsob odebírání kreditů, takže jsme se mohli jak blbci uklikat, když bylo potřeba něco řešit. (Nemluvě o tom, že stránka usera se načítá věky - pak něco dělejte, když máte odebrat 3 000 kreditů a největší tlačítko je na 500, protože Martin větší odebral bez zjevného smyslu.) Což mě přivádí k dalšímu: 2. absolutní nekomunikace admina směrem k moderátorům - jinde je běžné, že admin s moderátory komunikuje, naslouchá jim, protože ví, že oni jsou "24/7" v akci a ví o situaci mnohem lépe než on, co se děje a co je potřeba. Ne, tady je to úplně naopak. Admin nastaví a moderátoři přizpůsobte se. A když o něco žádají moderátoři, tak jen ve velmi málo případech si to prosadí. A když nějaké změny udělal, tak jsme se to dozvěděli úplnou náhodou. Takže např.: jsem někomu chtěla odebrat kredity a zjistila jsem, že nejvíc můžu odebírat po 100 kreditech, nebo jak to bylo naposledy. Naštěstí potom po rozmluvě s Kobym tam nacpal alespoň těch 500... 3. admin s webem nežije a má zkreslené představy o tom, jak to tam chodí - a hlavně, nenaslouchá svým moderátorům. Něco si prostě usmyslel a my s našim názorem jsme se mohli jít klouzat. Jo, je to jeho web - tak ať si tu kárku dál táhne sám (nebo alespoň bez těch, co již dále nehodlají otročit za takových podmínek) 4. prachy - jo, jistěže to Martin nedělá pro něčí modrý oči, ale jediné co udělal po dlouhé době je, že přidal reklamy... ty věty, že to dělá za jiným účelem se tady trochu míjí účinkem. (A teď rozlišujme vydělávám si na provoz serveru atp. a vydělávám si na to, abychom mohl jít v pátek večer chlastat.) 5. magazín jsem chtěla táhnout klidně sama, kdyby to mělo cenu. Jenže to cenu nemělo. A Martin si za to může částečně sám - viz výše. Teď platí, že pokud by chtěl kdokoli v magazínu pokračovat, tak nemám problém mu dát přístupová hesla a třeba ho i trochu zaučit v práci s wordpressem naopak, ráda poskytnu jakékoli rady 6. moderátor bez možnosti moderovat - co si budeme povídat, na uzdě jsou všichni drženi jenom "výhružkami" - stačí být trošku chytrý a moderátor neudělá nic. Stačí si založit nick z jiné IPky (a s jiným mailem) a už vám nikdy nikdo nepřijde na to, že jste mulťák, pokud se neprokecnete. Stejně tak spousta věcí, které jsou jindé běžné tady zkrátka nejdou a ani nešly, i přes prosby - ale jak už jsem psala -bylo to "psáno na seznam". 7. To, že odcházím kvůli komunitě je jen takové vyvrcholení předchozích bodů, jen velmi zajímavá komunita mě "i přes to všechno" držela v minulosti, teď už si to o ní nemyslím. 8. Chtěla jsem odcházet v dobrém, odcházím ve zlém - proč ne, já bych takto nikdy nevolila a ať tu už na mne bude jakákoliv "špína&q |
Hele, nechme toho, už odešla. Tak s tím můžou odejít i všechny spory, jop? |
ty mlč. nevim, kdo si tu dělal mulťáky aby jí mohl vymínusovat. |
(^ ^,) Haha. Rave, Rave. Jestli odcházíš kvůli mě, tak sorry. (JEstli tedy jsem jeden z těch hňupů a blbů co ti naschvál ty klacky pod nohy házeli) takže Bonbayage. Budeš chybět, ať už tvůj humor, ironie, nebo stěry. Byla si fajny i přes to vše, co se mezi námi odehrálo. |
imho jsi udělala radost docela hodně lidem (tím že jsi odešla)... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3527 sekund |