Vojife> v dobrém na mě ?....to nwm teda xP a jj jakub bude teda nadšenej xD |
kika - Cože? Ty taky odcházíš??? Fir - Jo, asi jsem mimo, možná to nechápu. Ale nechápu hlavně vás! |
Vojife: No to víš, ale jestli v dobrém, zatím na mě vzpomíná pouze: lubos, a ten né moc v dobrém. Nebo slovo "debil" změnilo význam? |
Fire> jo já to myslel v dobrym a jj Vojife přečti si to znova možná to pochopíš a ne neni to jedno kika> jj ( |
Ale nechci se pohádat s "odcházejícími"... =( Určitě budete navždycky v paměti SG. Možná ne tolik jako Ravenka, ale určitě na vás všichni budou v dobrém vzpomínat. PS: To se Jakub podiví až zase přijde, že ubylo tolik hráčů! xP |
Hele, já jsem se obvykle točil v nich a dostával jsem pořádný pytle nadávek, př.: SteWie. Vojife: Je asi vidět, že si úplně mimo! |
Chjo nějak to tu přibývá a můžete se "těšit" do třetice ( >> Snicky, Fire...svý už jsem vám řekla ( |
Vojife> problém neni jen v hádkách xP Fire> a ty ses někdy připlet ? =)) |
SniCky - Proboha, co to s vámi všemi je?? Jsou tu hádky a vidíte mě odcházet, vidíte odcházet třeba Suzuzi? Tak sem jenom choďte míň, když třeba nemáte čas! Není třeba kvůli tomu odcházen navždycky! |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4069 sekund |