SniCky - Nemám... =( Sice mi všichni pořád říkaj ať si ho stáhnu a já ne, ale kvůli tomuhle možná jo... |
Vojife> myslim že sem se s tebou nikdy nehádal a hej můžem kecat (jesli chceš) třeba na icq nebo skypu ale jinak ahoj =( |
No dobře. Jestli to opravdu myslíte vážně... (je vidět že jo), tak ahoj. Já na vás rozhodně vzpomínat v dobrém budu. Párkrát jsem se s tebou, Fire pohádal, s tebou možná taky, SniCky, ale už si nevzpomínám. Taky bye, bye =( |
Vojife> to bys toho musel změnit hodně kámo (a teď nemyslim tvý příspěvky ani to přemlouvání ) |
Ne! Chci se s vámi loučit v dobrém. Ale nejdřív se chci pokusit o to, abych se s vámi ani loučit nemusel. |
Fire> hezky napsaný =) Vojife> to neni jen kvůli nováčkům ae chat ztratil svý kouzlo,hodnosti bych se fakt nedočkal (to mě zas tak nedrbe píšu to jen tak),a tky SG byl pro mě dřív hroznej žrout času ae teď už nebude ,odejít....no jako že někdo sem přestane chodit xP |
Fir - Nevím, proč bych to dělal. Jak už jsem řekl, v tom "odejít" nevidím nic jiného než prostě být naštvaný, aby si toho všichni všimli! |
SniCky - Jo, tamto bylo hlavně na Fira. Ale kvůli nováčkům je to taky zbytečné! Co je "odejít"?? Nechce mi to někdo vysvětlit? |
Však i ty pochopíš! Možná né dnes ani zítra, ale časem.. Jistě zjístíš, a nebudeš chtít zůstat. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2549 sekund |