Vojife> dřív sem si myslel jednu věc co mě fakt dostala ae je to srdce |
Proboha, to všude vidim a nevi co to znamená. Co je to 333 ??? Zmrzlina nebo co? |
Fir36e > Zůstaň ) neznamená že jsme se jednou pohádaly že to znamená že nejsme kamarádi. DooMasek má pravdu ty jsi tu tady takový ten "Vedoucí profi hráčů" Neblbni,neodcházej.. prosím.. bez tebe to tu nebude in Rozmysli si to pořádně. ^-^ Máme tě rádi a jsi náš velký kamarád 333 |
Dva jsou pomocí přemluvy zpět. xD Ještě jeden zbývá. xD |
Fire:i přes ten komenrář si můj kámoš,seš legračnía chytrej,žádnej vůl.A dalo se s tebou otevřít diskuzi o něčem rozumném,rád bych řekl neodcházej,by lo by to tu pusté,ale je to jen tvá volba,ale chci říct,že tě tady všichni tvoji známí máme rádi SniCky:s tebou se dalo bavit dobře o hrách a umíš bezvadně programovat,i ty přeplíváš inteligencí svoji vlastní a dá se s tebou rozumně popovídat.Taky bych chtěl,abys zůstal,ale je to jen tvoje volba,ale i tak tě tu na sSG všichni máme rádi je mi do breku,když odcházejí přátelé a tak to je i teď ;( Když se nevrátíte tak jen tři slova sbohem a děkuji |
Co byste všichni někam zdrhali. Na Express do teplých krajin je pozdě. Tož nikam neodcházajte a buďte tady. |
Fire, nedělej blbost, ty seš tu takovej ten "vedoucí profi hráč", který tu prostě musí být. Bez tebe by to nemělo takový šmrnc. |
PS: zásluha patří i tobě Vojife =) a prej že je rád že odešel pochybuju že ho ukecnem |
DooMasku - Ještě přemluvit Fira a máme to... =) Taky mi to připadá hrůza! |
hele DooMasku ... vypadá to že nakonec zůstanu ... 2 holčiny mě tu udržely šikovné to holky xDD ae nebudu tu tak často PS: díky cos teď napsal |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3829 sekund |