já byl jako malej děsně kudrnatej tak kudrna a narodil jsem se v roce 1997 tak proto kudrna1997 |
já se menuju příjmením kalivoda a ve škole mi řikaj kalná voda, ale zkrátil jsem jsem to na klnavoda a ty-(pomlčky) tam sou proto, že klnavoda bylo obsazené |
Já jsem přišel k přezdívce Ukrut tak, že mám bratrance a my jsme spolu hráli WoW a já jsem to vůbec neuměl a tak my říkal Ukrutná Lama a já jsem si trochu pozměnil to Ukrutná a to LAMA jsem vynechal, jelikož jsem si myslel že zde nemůžou být v Nicku mezery. |
já na to přišel kvůli tomu,že mám strašně rád fotbal,FIFU 07 sem hrál celý rok,a když jsem se chtěl přihlásit na eurofotbal.cz(snad znáte)tak se tam dával různá jména známých hráčů.Skusil jsem taky Louise Sahu,ale ten byl taky obsazený.A pak mě napadlo,že bych mohl to jméno skomolit.Napadalo mě:zasaha,prasaha,krusaha,vysaha a nakonec jsem přišel na masaha.A to mi zůstalo |
No já používám nick Renegade už 5 let. Renegade znamená odpadlík. A tenhle nick používám protože nerad poznávám nový lidi. Tim že to tu píšu si trochu protiřečim, ale přišlo mi to jako dobrej nápad. Jinak někde (Steam, WoW server Spinebreaker, ...) mě můžete najít jako Karmagedooma (karma+ doom + armageddon ) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2971 sekund |