Dalík To mám protože:1.mi tak říkaj kámoši a 2.protože jsem nic lepšího nevymyslel |
kl-vb tak sem se jmenoval v divokých kmenech(online hra) a tam sem se tak pojmenoval jen tak ze srandy xD |
daniel98 to je jasny me jméno je daniel a narodil sem se roku 1998 daniel98 pouzivam u vsech her stranek vsude! napr. u kat,suro glad,iatus nos,tale 4sto,ry fury online lin,eage2 met,in2 wow Div,oké kmeny trav,ian ikar,iam mu online dee,polis seafi,ght the-west warpfi,re sherwood dungeon atd... hry jsou bez tech , |
DKat to pochází ze dvou slov - DK = death knight (ve wowku povolání) a kat Katinn3 z animaku "naruto" a to 3 ze skype - nešlo mi katinn tak sem si musel vybrat nějaké číslo tak jsem si vybral 3 a to mam do ted Kias3 z hlavi a ta 3 ze skypu |
Moja prezívka vznikla asi z 2 dôvodov : 1.:Moja babka žije na J SR kde sa vraví aj po Maďarsky a po maďarsky je moje meno "ROBIKA alebo ROBI" tak som si zobral to ROBIKA ale to mi pripadá ako keby som bol žena tak som si vymyslel ROBIKE(prvá časť) 2.:Bratranec ma začal volať robikenice a keďže som nevedel jak sa to píše tak som to napísal tak jak sa to vyslovuje takže "najs" nezmenil som si to tu lebo nechcem mať viac účtov |
Ne -_-" Toho koho jsem viděl nebyl alespoň animovanej xD ty animofile xDDD |
U mě to vzniklo protože jsem viděl video z jistou osobou"Daisuke"který dost dobře ovládal "Nin-jutsu a Judo" =) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6011 sekund |