Jo no romantický taky nesnášim a dokumenty jsou náhodou dobré, jsou naučné=).... |
Komedie: má oblíbená komedie je Scary movie pak je od výrobců jeden film který se menuje Disaster movie tomě dost pobavilo Rád mám hlavně Horrory(který stojej za to) Romantický:ty naprosto nenávidim Sci-fi:ty mam rád celkem všechny ujdou Akční:ty mam rád celkem hodně(mission impossible1,2,3 ,Slz slunce)hlavně ty kde sou přepadovky a ty tajný pohyby Dokumenty:mě bavěj ceklem dost hlavně zázraná planeta Animované:ty nemám moc rád i když můj mladší brácha(4) na ně kouká.Je tam humor ale né ten pro mě to je snad všechno |
No tak těch bude .
Baví mě komedie, ráda se zasměju, i když teda u filmů se směju jen málokdy. Ale občas se nejde udržet a vyprsknu smíchy . Ráda sleduju tyhle filmy a klidně i když jsou ty komedie zkombinované s jinými typy filmů, naopak se třeba víc pobavím .
No a taky třeba horrory, ráda si je pouštím večer, po tmě, třeba když jsem sama doma, to je pak ta správná atmosféra . Pokud chci nějakej ten horror vidět, tak si ho většinou nahraju, nebaví mě se dívat ve 2 ráno na telku =(. Viděla jsem spousta horrorů a nejlepší je asi horrorová komedie Scary Movie .
Animované filmy taky nejsou k zahození, ale moc je nesleduju, jsou spíše pro děti, ne pro mě =). To spíš seriály, ty mám mnohem radši animované . Animované filmy pro dospělé snad ani nejsou, teda skoro nejsou. Buď jsou pro úplná mimina, nebo pro 8leté děti nebo snad nic =(.
Ráda se juknu i na sci-fi, kterých je hodně a u kterých se dá sedět. Málokteré z nich jsou sice z humorem, ale jsou moc pěkné. Ty se dají sledovat skoro kdekoliv a kdykoliv, ale ne všechny jsou dobré. Sci-fi filmů v poslední době docela dost přibývá a doufám že ještě přibývat bude. No a takové dokumenty , ty nemůžu skoro ani vystát, málokdy se na nějaký podívám a když už tedy ano, tak je to snad vždycky o zvířatech, jiné dokumenty ně nebaví, ba přímo nudí. Nemám ráda takové ty historické, ale některé třeba zeměpisné se ještě ustát dají. |
HOrory Sci-fi protože je čtu a pařim sem na tom závislej tet pařim na x boxu ninja gaiden 2 sigma a gears of war 2 takže sem do tohodle žánru zažřranej uš sem v tákový fázi závislosti že sem na ůču zařval že bych jí jako voják s týmu delta rozře zal motorovkou kyčle až po prdel ( nádávala ) tak asi tak |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3203 sekund |