maddar>jo souhlasím toho taky zbožňuju,nej je křižovatka smrti ...Jo a píše se to Jackie Chan |
nej....... jsou asi komedie akcni filmy nej herec čeký čen (pise se to jinak) |
Komedie se mi zdají být nejlepší. No Harryho Pottera sem viděla aspon´ 18 krát ale pořád se dívám na Harry Potter a vězen´ z Askabanu hlavně večer , to je nej. :O) |
Já mám rád vlastně skoro všechny žánry, když to není to typická fraška Holywoodského typu, kde je plytký příběh, spousta efektů a v lepším případě ještě americká propaganda. A obvykle se mi nelíbí filmy, když jsem předtím četl knížku a ve filmu to je jinak. Komediální prvky ocením v jakémkoli žánru. Viděl jsem pár nevtipných komedií, ale taky pár velice vtipných akčních filmů. Takže asi tak ... |
Já osobně zbožňuju Komedie,a nejoblímenější filmy jsou jednoznačně Scary movie 1,2,3,4 a hned po nich kdo hulí ten umí,a Zahulíme uvidíme 1,2 |
Sci-fi komedie. Stargate SG 1, Atlantisc, 10 do kupy, Pirát z Karibiku 1,2,3 Harry Potter 1,2,3,4,5 Pán Prstenů 2,3. |
Napište jaký druh filmů se vám líbí,jestli komedie,horory,kriminální.A nebo napište váš nejoblíbenější film. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2741 sekund |