Zapomenuté heslo

Jaký Druh filmů máte rádi?

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
38.
Vamaka [profi hráč]
9:18 | 18.června 2009
Jo no romantický taky nesnášim a dokumenty jsou náhodou dobré, jsou naučné=)....
37.
7:45 | 18.června 2009
Komedie: má oblíbená komedie je Scary movie pak je od výrobců jeden film který se menuje Disaster movie tomě dost pobavilo

Rád mám hlavně Horrory(který stojej za to)
Romantický:ty naprosto nenávidim
Sci-fi:ty mam rád celkem všechny ujdou
Akční:ty mam rád celkem hodně(mission impossible1,2,3 ,Slz slunce)hlavně ty kde sou přepadovky a ty tajný pohyby
Dokumenty:mě bavěj ceklem dost hlavně zázraná planeta
Animované:ty nemám moc rád i když můj mladší brácha(4)
na ně kouká.Je tam humor ale né ten pro mě

to je snad všechno
36.
15:23 | 8.června 2009
dokumenty sou dobrý z hystorie od BBC ty žeru
35.
19:42 | 7.června 2009
No tak těch bude .

Baví mě komedie, ráda se zasměju, i když teda u filmů se směju jen málokdy. Ale občas se nejde udržet a vyprsknu smíchy . Ráda sleduju tyhle filmy a klidně i když jsou ty komedie zkombinované s jinými typy filmů, naopak se třeba víc pobavím .

No a taky třeba horrory, ráda si je pouštím večer, po tmě, třeba když jsem sama doma, to je pak ta správná atmosféra . Pokud chci nějakej ten horror vidět, tak si ho většinou nahraju, nebaví mě se dívat ve 2 ráno na telku =(. Viděla jsem spousta horrorů a nejlepší je asi horrorová komedie Scary Movie .

Animované filmy taky nejsou k zahození, ale moc je nesleduju, jsou spíše pro děti, ne pro mě =). To spíš seriály, ty mám mnohem radši animované . Animované filmy pro dospělé snad ani nejsou, teda skoro nejsou. Buď jsou pro úplná mimina, nebo pro 8leté děti nebo snad nic =(.

Ráda se juknu i na sci-fi, kterých je hodně a u kterých se dá sedět. Málokteré z nich jsou sice z humorem, ale jsou moc pěkné. Ty se dají sledovat skoro kdekoliv a kdykoliv, ale ne všechny jsou dobré. Sci-fi filmů v poslední době docela dost přibývá a doufám že ještě přibývat bude.

No a takové dokumenty , ty nemůžu skoro ani vystát, málokdy se na nějaký podívám a když už tedy ano, tak je to snad vždycky o zvířatech, jiné dokumenty ně nebaví, ba přímo nudí. Nemám ráda takové ty historické, ale některé třeba zeměpisné se ještě ustát dají.
34.
9:46 | 7.června 2009
komedie a horor i akční
33.
17:17 | 6.června 2009
ale taky komedie 4ernej humor
32.
17:16 | 6.června 2009
HOrory Sci-fi protože je čtu a pařim sem na tom závislej tet pařim na x boxu ninja gaiden 2 sigma a gears of war 2 takže sem do tohodle žánru zažřranej uš sem v tákový fázi závislosti že sem na ůču zařval že bych jí jako voják s týmu delta rozře zal motorovkou kyčle až po prdel ( nádávala ) tak asi tak
31.
14:49 | 6.června 2009
hororove komédie ako napríklad scary movie 1,2,3,4,5
30.
11:15 | 6.června 2009
Psycho Horory,Komedie,a ze seriálů mám nejradši Sitcomy
29.
11:02 | 6.června 2009
komedie, akční, horor a akční komedie
Zobrazeno 21-30 z 58 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Červenec 2026
PoÚtStČtSoNe
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.2532 sekund